Dosentti Johan Bäckman haluaa Suomeen homopropagandan kieltävän lain

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 30

Dosentti Johan Bäckman haluaa Suomeen samanlaisen homopropagandan eli homoseksuaalisen elämäntavan ihannoinnin ja mainostamisen kieltävän lain, joka on voimassa Pietarissa. Bäckmanin mukaan vastaava laki vahvistaisi myös suomalaista yhteiskuntaa.

Bäckmanin ajatukset ilmenevät facebook-merkinnästä tältä päivältä. Bäckmanin mukaan laki on tärkeä askel yhteiskunnan eheyttämisessä ja terveen, normaaleihin perhesuhteisiin keskittyvän yhteiskunnan rakentamisessa. Suomalainen yhteiskunta on luterilaista kirkkoa myöten ikävällä tavalla juuttunut homopropagandan lobbaamiseen. Suomessa pitäisi myös valtion toimesta levittää aktiivisesti tervettä ja täysipainoista perhe-elämää ja lasten tasapainoista kasvua propagoivaa materiaalia.

Bäckman on viime vuosina tullut tunnetuksi siitä, että Venäjän media aktiivisesti kertoo Bäckmanin näkemyksistä Suomen ja Baltian asioissa. Bäckmania käytetään tiuhaan venäläisten lehtien asiantuntijana. Bäckman on mm. saanut määräaikaisen kiellon saapua Viroon Viron vastaisten näkemystensä vuoksi. Oikeus totesi maahantulokiellot laittomiksi, ja Bäckman sai vahingonkorvausta. Ristiriitoja oli aiheuttanut mm. Bäckmanin näkemys, että Viron neuvostomiehitys oli "miehitysmyytti". Bäckmanin homovastaiset näkemykset ovat tulleet ilmi tänä syksynä. Kun Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen järjesti Uspenskin katedraalille elokuussa maailmanpoliittisen kaupunkikävelyn, Bäckman tv-ohjelman mukaan syytti Teivaista mm. homopropagandan levittämisestä. Samoin Bäckman väitti median mukaan, että Teivainen aikoi viedä virtsaa katedraaliin. Kokonaiskuva tilanteesta on edelleen hyvin epäselvä.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/52769-outo-vaite-leviaa-suomalaisprofessorista-raikea-valhe

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

30 kommenttia

Tuo desantti on todella sairas. Tajuisipa tehdä itselleen edes jotain - vaikkapa vaan sivistyä!