Tasmania torjui homoavioliitot

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 6

Tasmania ei laillista homoavioliittoja sen jälkeen, kun torstaina tuli selväksi, että tämän australialaisen osavaltion lakiasäätävän neuvosto ylähuoneen 15 edustajasta ainakin kahdeksan vastustaa alahuoneen aikaisemmin hyväksymää lakiesitystä. Tämä on katkera isku homojen oikeuksien puolesta taisteleville. Viime viikolla Australian liittovaltion parlamentti hylkäsi useita tasa-arvoisia avioliittolakiesityksiä sekä senaatissa että edustajainhuoneessa.

Tasa-arvoista avioliittolakia ajavien edustaja Rodney Croome totes, että alahuoneen hyväksyntä ja joidenkin ylähuoneen edustajien antama tuki olivat kuitenkin suuri saavutus, kun ottaa huomioon, että Tasmania oli Australian osavaltioista viimeinen, joka dekriminalisoi homoseksuaalisuuden. Croomer lisäsi: ”Jos tämän lakiesityksen vastustajat luulevat haudanneensa keskustelun, he erehtyvät.”

Pink news (Englanti)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

6 kommenttia

Sivistyksen aikaansaamaa muutosta ihmisten arvoissa on turha vastustaa vanhentuneilla "perinteisillä arvoilla", uskonnollisella taikauskolla ja homovastaisuuden motivoimalla valehtelulla ja vääristelyllä. Konservatiivit eivät pystyneet estämään orjuuden lakkautusta, uskonnon- ja uskonnottomuudenvapautta eivätkä sukupuolten ja eri rotuisten tasa-arvoa lain edessä. Homofobit tulevat häviämään tekopyhän ja narsistisen homojen täysien kansalaisoikeuksien vastaisen taistelunsa.

Katsotaanpa saapuuko tänne joku no-life homofobinen trolli (kaapissaelävä itseinhoaja ja -kieltäjä) ilakoimaan kun jossain valtamerten takana jotkut täysin tuntemattomat ihmiset eivät saakaan mennä naimisiin samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa.
  • 2 / 6
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 30.9.2012, 19.07
No minusta tämä on positiivinen uutinen. Ja ihan vaan homopallerolle tiedoksi, että se ei ole mitään homofobiaa, jos vastustaa homoliittoja.