Aslan ry on julkaissut Kotimaa24:ssä julkilausuman toimintansa periaatteista

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • Juhani Viherlahti
  • 8

Kotimaa24 julkaisi sille Aslanista lähetetyn kannanoton "samaan sukupuoleenkohdistuvan kiinnostuksen muutoksesta".

Aslanin kannanoton alussa perustellaan miksi heidän mielestään julkinen kannanotto on tarpeellinen:
- Homoseksuaalisuuden muutokseen ja kristillisiin muutoshoitoihin liittyvä uutisointi on ollut esillä useaan otteeseen mediassa vuosien 2010-2012 aikana. Näiden uutisten yhteydessä on esitetty useita vääriä tietoja ja harhaanjohtavia väitteitä Aslan ry:n toiminnasta. Media on myös raportoinut suvaitsemattomuudesta, vihareaktiosta ja halveksunnasta homoseksuaalisuuden muutosta kokeneita sekä heitä tukevia ihmisiä kohtaan. Edellä mainittujen asioiden takia Aslan ry on päättänyt julkaista kannanoton oman näkemyksensä selvittämiseksi.

Alaranta väittää, ettei Aslanin kannanotto ole reaktio SEXPO-säätiölle.

Tiedotteen allekirjoitus: Aslan ry:n hallituksen puolesta Helsingissä 14.9.2012 Pirkko Alaranta, Aslan ry:n puheenjohtaja Ari Puonti, Aslan ry:n kouluttaja

***

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula oli todennut vuonna 2011 julkaistussa haastattelussaan:
– Eheytyskeskustelussa pelataan mielikuvilla ja palataan perussuomalaisessa hengessä maailmaan, jota ei ole koskaan ollutkaan.

Kotimaa24: Aslan ja Sexpo laatineet kannanotot homoseksuaalisuuden muutoshoidoista
SEXPOn julkilausuma nk. eheyttämisestä

8 kommenttia

Lueskelin jonkin matkaa Aslanin kannanottoa. Puonti ja Alaranta jatkoivat homojen syyllistämistä yrittämällä osoittaa meidät sairaiksi. Sitten oli tietenkin ahdistavaa ja synnillistävää ihmisvihamielistä uskontohömppää valheelliseen terapiaan käärittynä.

Epäinhimilliset uskonkäsitykset muuttavat ihmiset hirviöiksi. Kiihkouskovaiset ylläpitävät homovihaa aiheuttaen näin homonuorten itsemurhia. Olen viime aikoina miettinyt, kuinka monen homon itsemurhan taustalta löytyy Aslanin lietsoma homoviha.
Aslanin julkaisemassa kannanotossa on yli 10 000 sanaa.

Onko heillä todella tarkoituksena tulla ymmärretyksi, vaiko karkottaa viimeisetkin lukijat? Teksti vaikuttaa Ari Puontin käsialalta. Hän on aikaisemminkin syyllistynyt tarpeellista runsaampaan monisanaisuuteen.

Yleensä tavoitteena kannanotoilla ja julkilausumilla on saada oma viesti perille ja tulla ymmärretyksi. Minusta ensisilmäilyn jälkeen tuntuu juuri tämän tekstin kohdalla, että he ovat epäonnistuneet. En ole koko tekstiä jaksanut vielä kahlata läpi, mutta koen siihen kuitenkin velvoitetta.