Berliinissä käynnissä nahka- ja fetissitapahtuma

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 3
Kuvapaappaus folsomeurope.info -sivustolta

Yhdeksättä kertaa järjestettävää Berliinin Folsom Europe -tapahtumaa vietetään tänä viikonloppuna. Tapahtumapaikka on Fuggerstraßen seutu, joka tunnetaan yhtenä Berliinin homobaarikeskittymistä. Alue sijaitsee vanhojen aikojen lännen keskustan tuntumassa, Nollendorfplatzin U-bahn/metroaseman vieressä.

Tapahtuma kerää nykyään tuhansia nahkasta, kumista ja muista fetisseistä kiinnostuneita ihmisiä yhteen eri puolilta eurooppaa ja muuta maailmaakin. Myös suomalaisia on perinteisesti ollut mukana, etenkin verkkosivuillaan Folsom Europe -tapahtumasta kertoneen suomalaisen MSC Finland -yhdistyksen piiristä.

Tapahtuman ja sen nimen juuret ovat San Franciscossa. 28 vuotta sitten syntyneestä Folsom Street Fair -katutapahtumasta on muodostunut maailman suurin nahka- ja fetissitapahtuma. Berliiniin tapahtuma tuotiin vuonna 2004.

MSC: Berliini: Folsom Europe ensi viikonloppuna
folsomeurope.info

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Tuo nyt selittää sen, että sunnuntain lähdöt Tegelistä Suomeen olivat to-pe -myyntitilanteissa huikeissa hinnoissa - ja jouduin itse ajamaan sieltä jo aamulla lauantaina, vaikka su olisi riittänyt. En kuulu Folsomin kohderyhmään, joten sinänsä ei väliä.