US Open -harjoituksissa pallopoika tennistähdelle 'Will you marry me?'

  • Uutinen
  • Sattumat
  • Juhani Viherlahti
  • 2

Novak Djokovic näyttää olevan aikamoinen showmies. New Yorkissa harjoittelun aikaan katsomosta pallopojalta tullut suora avioliittoehdotus sai tennistähden huomion. Hän kutsui pojan kentälle pieneen harjoitukseen kanssaan. Sympaattinen tapahtuma kirvoitti katsomosta aikamoiset naurut. Poika sai Djokovicilta lopuksi lämpimän halauksen.

Djokovicilla sattuu kuitenkin olemaan jo parisuhde naisen kanssa ja poika ei ikänsä puolesta ole vielä kelvollineen liittoon.

Toki tapahtuma herättää epätavallisuudellaan joissakin ajatuksen, että kyseessä oli järjestetty temppu.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tapahtunut on esimerkki, kuinka monelle amerikkalaiselle vaikea asia, nimittäin homoavioliitto-teema voidaan kohdata tyylikkäästi.

Video tennispojan avioliittoehdotuksesta

2 kommenttia

Tuo oli loistava pätkä! Djokovicilla on ammattiurheilijan ammattitaito eli osaa selvitä hämmentävistäkin tilanteista hämmentymällä. Maailmalla käytäntö taitaa tosiaan olla se, että hyväntahtoisia ja selvin päin olevia, joskin yli-innokkaita faneja kohtaan tehdään pieniä kädenojennuksia sen sijaan, että yritettäisiin olla huomaamatta tai luikittaisiin pukusuojan turviin. Ja mikäpä tässäkään, kun ei ollut pelitilanne.

Djokovic on muutenkin rento show-mies. Youtubesta löytynee miehen imitaatioharjoituksia ja taisi jossain hyväntekeäväisyyteen liittyvässä muotinäytöksessä ilmestyä catwalkille aamutakissa, jonka senkin heitti pois (onneksi oli kuitenkin muistanut pukea kalsarit jalkaan). Novak Djokovic on koko huippu-uransa aikana antanut sympaattisen kuvan itsestään. Sellaisia urheilijoita on helppo kannattaa, vaikka ei lajia seuraisi tai ei olisi "oikeasta maasta kotoisin".
Tuosta videon lopusta kuuleekin sitten että aviotarjokasjonoa taisi tuotamyöten kertyä hänelle enempikin...