Yhdysvaltain oikeusministeri tukee sateenkaariaktivisteja

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Yhdysvaltain sateenkaariasianajajien National LGBT Bar Foundationin viikko sitten järjestämässä konferenssissa Yhdysvaltain oikeusministeri piti puheen, jossa puolusti voimakkaasti sateenkaariväestön aktivistien toimintaa. Sateenkaariväestön oikeuksiin viitaten hän totesi viimeaikaisen edistyksen olevan vain alkua.

Tilaisuuteen osallistuneille aktivisteille ja asianajajille hän lausui: ”Teidän tulee käyttää lain voimaa yhtä hyvin kuin omia lahjojanne ja asiantuntemustanne myötävaikuttamaan entistä oikeudenmukaisemman, tasa-arvoisemman yhteiskunnan rakentamiseksi. Teillä ei ole pelkästään valta, vaan uskoakseni teillä on myös juhlallinen velvollisuus tehdä juuri tämä: pelastaa kaikkien tämän maan ihmisten oikeudet ja vapaudet.”

Holder myönsi, että työ tasa-arvon saavuttamiseksi ”ei ole koskaan ollut eikä koskaan ole oleva yksinkertaista, mutta katsoessani ympärilleni en voi välttyä olemasta toiveikas siinä, että ponnistelunne tuottaa tulosta. Kumppanuudellanne ja intohimonne voimalla tiedän pystyvämme siihen.”

Towleroad (USA)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!