Homoseksuaalit perussuomalaiset

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Helsingin Sanomissa mainittiin tänään, että Facebookissa on ryhmä "Homoseksuaalit perussuomalaiset". Se on suljettu ryhmä, joten sisään päsäee vain toisen suosituksella tai anomuksella. Kuitenkin ryhmä mainostaa itseään: Kaikille avoin. Ryhmän kuvaus on mielenkiintoinen: Sateenkaarikansan perusjuntit! Entistä etnisempi!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Vanha viisaus sanoo: "Kerro kenen kanssa seurustelet, niin minä kerron, millainen olet".


Perussuomalaiset suurella todennäköisyydellä saavat edustajansa Europarlamenttiin kesän 2009 vaaleissa. Puolue on vahvasti ollut nousussa. Europarlamentissa on edessä liittoutuminen: millaisten puolueiden liittoutumaan perussuomalaiset aikovat. Soini on jo siitä puhunut. Mallina tuskin tulevat olemaan Keski-Euroopan natsihenkiset kansalliset puolueet. Myöskään Itävallan populistit (esim. Haiderin puolue) eivät kelvanneet. Yhtenä vaihtoehtona hän taisi mainita tanskalaiset populistit.

*****

Jos jostain syystä lähdettäisiin saksalaisen NPD:n kimppaan, niin tällaiselta se näyttäisi:Tässä viikonvaihteessa on puhuttu Saksan kansallisdemokraateista ja heidän homovihastaan. Puolue on nimeltään NPD eli kansallisdemokraattinen puolue. Saksan Parlamentissa sillä ei ole ainoatakaan paikkaa. Paikallistasolla on jo hieman vaikutusvaltaa erityisesti Saksan itäisissä osissa.

Viikonloppuna queer.de-sivusto kertoi, että vasemmistopuolue Linken queer-työryhmä kokousti kahden päivän ajan Kasselissa eräässä nuorisomajassa (Jugendherberge). Paikallinen NPD nettisivullaan hyökkäsi rajusti tätä "homo- ja transkokousta" vastaan. Keskiviikkona heidän kotisivuillaan kokousväki esiteltiin sairaina lasten hyväksikäyttäjinä ja pervertikkoina. NPD ehdottaa näille lastenraiskaajille kuolemanrangaistusta.

NPD torjuu myös Gender Mainstreaming –teorian harhaoppina. NPD:n mukaan on selkeästi erotettava normaali epänormaalista. Näillä teorioilla pyritään vain "normalisoimaan" epänormaalit homot ja lesbot. Kansaa on suojeltava moraaliselta tuholta.

NPD on ennenkin kritisoinut puolueiden sisällä olevia HLBTIQ-työryhmiä. On ollut myös joitakin väkivallantekoja. Poliitikot ovat yrittäneet saada NPD-puoluetta kielletyksi, mutta perustuslakituomioistuin torjui sellaiset yritykset vuonna 2003. Samoihin aikoihin kävi ilmi, että monet NPD-puolueen aktiivit toimivat poliisin, tullin ja tiedusteluelimien kontaktihenkilöinä.

Äärioikeistossa käytetään musiikkia tehokkaasti nuorten agitoimiseen. Jopa Suomessa on äärioikeistolaisia bändejä, jotka tiuhaan vierailevat Saksassa äärioikeiston klubitilaisuuksissa. Muutama vuosi sitten herätti huomiota laulu "Tämä kuula on sinua varten"(nimi vapaasti suomennettuna), jossa annettiin musiikillinen tappouhkaus tunnetuille homoille (mm. Alfred Biolek, Lilo Wanders, Hella von Sinnen). Kolmesta lauluntekijästä kaksi paljastui myöhemmin viranomaisten yhteysmiehiksi.
Politiikassa on Hyödylliset Hölmönsä.

Natseillakin oli homoja, mutta asenne vaihtui ennustettavasti yhdessä yössä ja joitakin homoja kärrättiin keskitysleireille. Kuulemma homot kuolivat leireillä nopeampaa tahtia kuin muut.