Tällä välineellä homot erottuvat heteroista

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • jnsto
  • 1

Helsingin Sanomat on painanut kuvan homotutkasta. Sunnuntain 26.8 numerossaan HS julkaisi kristillisdemokraattisen paperinuken vaatteineen ja varusteineen. Ministeri Päivi Räsäsen varustukseen kuuluu myös lääkärinlaukku, jossa on lehden mukaan "uusinta teknologiaa hyödyntävä homotutka" sekä myös pullossa vastalääkettä hairahtuneille, ensiapuun. Lehti ei kerro, mitä pullossa on.

Kuvan on laatinut Ville Tietäväinen. Julkaisemme lääkärilaukkua kuvanneen osan epäselvyytettynä. Aiheen uutisarvo kuitenkin mielestämme oikeuttaa tämän kuvallisen hahmon julkistamisen toisesta viestimestä lainattuna.

Lääkäri-ministeri Räsäsen vaatetuksena kuvassa on viikunanlehtiä. Ne on tekstin laatineen toimittaja Katja Marteliuksen mukaan taitettu puskasta läheltä hyvän ja pahan tiedon puuta.

HS ei kerro hyvän ja pahan tiedon puun sijaintia. Ranneliikkeelle on aiemmin kerrottu puun sijaitsevan vehmaassa notkelmassa lähellä Laakson entistä keuhkotautiparantolaa Helsingissä.

HS:n kuvan homotutka muistuttaa mitoiltaan suurta taskulamppua. Varren päässä on eri tutkalaitteista tuttu kupu, jonka alla antenni sijaitsee. Kuvasta ei ilmene, onko antenni ympärisäteilevä vai vaatiiko se havaittavan homon sijaintia jossain kulmassa tutkaan nähden. Laitteen kantomatkaa ei sanota.

Juttu kuvineen ilmestyi Helsingin Sanomissa 26.8 sivulla D7.

1 kommenttia

Appropos, onkohan sillä henkilöllä ollut jotain sadistisia ajatuksia, joka on keksinyt peittää taideteosten intiimialueet viikunanlehdillä? Kyseisen kasvin nesteet aiheuttavat usein kivuliaan allergisen ihoreaktion. :)