Homoavioliittoliikkeelle lahjoittanut haluaa pysyä tuntemattomana

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Eräs mies, joka lahjoitti 600 dollaria järjestölle, joka vastustaa Yhdysvaltojen Minnesotan osavaltion homoliittojen kieltävän lain nostamista perustuslain tasolle. Minnesota United for All Families raha-asianvaliokunta kertoi miehen, joka nyt tunnetaan nimellä John Doe, voivan menettää työpaikkansa, jos hänen lahjoituksensa tulee yleiseen tietoon.

Minnesota United for All Families sanoi lausunnossaan: ”Herra Doe väittää, että koska hänen asemansa vaatii häntä aika ajoin edustamaan katolisen kirkon kantaa muille, niin jos hänen vastustava kantansa avioliittolain muutokseen tulisi tunnetuksi, hänen työsuhteensa joutuisi äärettömän rasituksen alaiseksi. Herra Doe uskoo tämän rasituksen saattavan päättää hänen työsuhteensa.”

Katolinen kirkko on voimakkaasti tukenut lainmuutosta ja lahjoittanut rahaa sitä edistävään kampanjaan. Tammikuussa St. Paulin ja Minneapoliksen arkkipiispa John. C. Nienstedt vaati pappeja ottamaan kantaa asiaan tai vaikenemaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Homoavioliitot ovat jo kiellettyjä Minnesotassa, mutta homojen vastaiset aktivistit sanovat perustuslain muutoksen olevan tarpeen kiellon suojelemiseksi. Äänestäjät päättävät asiasta marraskuussa.

Pink news (Englanti)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!