Olympialaiset: Englantilaista uimahyppääjää solvattiin homofobisesti

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006


Englannissa poliisi aloitti tutkinnan erästä jalkapalloillijaa vastaan, joka Twitterissä solvasi uimahyppääjä Tom Daleyta. 18-vuotias uimahyppääjä on yksi suosituimmista brittiurheilijoista. Uimahyppääjä ja hänen parinsa jäivät neljänneksi, vaikka heiltä odotettiin parempaa tulosta. Walesilaisen jalkapalloilijan Daniel Thomasin Smartphonesta tuli viesti, jossa uimahyppääjiä kehotettiin vähän naimaan lohdutukseksi, lähettäjänä nimim. #temaHIV. Jalkapalloseura Port Talbot kertoo, että kyseessä oli kuje, joka tehtiin, kun heidän jalkapalloilijansa puhelin oli jäänyt hetkeksi vartioimatta. Jalkapalloklubi ja jalkapalloilija pyytävät anteeksi.

http://www.sportsmole.co.uk/diving/team-gb/olympics/news/homophobic-abuse-towards-daley-was-prank_37422.html

Aikaisemmin poliisi otti jo kiinni 17-vuotiaan kaverin, joka oli lähetellyt Thomas Daleylle pahansuopaa tekstiä. Siinä loukattiin myös Thomas Daleyn isää, joka viime vuonna kuoli aivokasvaimeen. Isä oli tärkeä valmentaja. Isä ja poika nähtiin tv-dokumentissa viikko sitten.

Etelä-afrikkalainen jousiampuja Karen Hultzer on tullut kaapista kisoon aikana. Hän kertoi asiasta Outsports-sivustolla. Hän on 46-vuotias värillinen urheilija.

Ennen kisoja tehtiin luettelo HLBT-urheilijoista. Heitä oli 20. Karen Hultzer on nyt numero 21. Saksalainen pyöräilijä Ina-Yoko Teutenberg on numero 22 ja amerikkalainen painija Elena Sergey Pirozhkov on numero 23. Tosin tämä viimeinen tieto on nyt peruttu mm. Advocatessa anteeksipyyntöjen kera.Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!