James Hirvisaari: Vähemmistöterrorismi on jo saavuttanut järjettömät mittasuhteet

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 30

Perussuomalainen kansanedustaja James Hirvisaari julkaisi maanantaina kirjoituksen, jossa hän arvelee homoseksuaalisuuden olevan "seksuaalinen kehitysvamma". Kirjoituksessaan hän ilmaisee, ettei pidä siitä, että poikkeavuuksia normitetaan ei-poikkeavuuksiksi.

Hirvisaari kysyy samassa Hommaforum-palvelussa julkaisemassaan keskustelupuheenvuorossa, että "onhan homostelu hiukan kinkkistä, onhan? Homon itsensäkin mielestä ainakin hiukan omituista?". Samassa yhteydessä Hirvisaari ottaa esiin myös alaikäisiin sekaantumisen.

Hirvisaari päättelee myös, ettei Suomessa ilmapiiri ole erityisen homovastainen, mutta homot "kohkaavat ylimitoitetusti" siksi, koska homojen on itsekin vaikea hyväksyä itseään.

Hirvisaari korostaa, ettei pidä kirjoitustaan homovastaisena vihanlietsontana, vaan aitona ihmettelynä.

Samaisen kirjoituksen jälkikirjoituksena Hirvisaari varaa avioliiton vain miehen ja naisen väliseksi. Hänen mielestään terveellä omanarvontunnolla varustettujen homojen pitäisi vaatia itselleen "homoliittoa" ja se puolestaan olisi heteroilta kielletty.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Hänen mukaansa valtaväestön oikeuksien ja tuntojen loukkaamista ei pidä jatkaa. Hirvisaari päättää tekstinsä lauseeseen "Vähemmistöterrorismi on jo saavuttanut järjettömät mittasuhteet.".

Ranneliike.netin saamien tietojen mukaan viranomaisia on pyydetty tutkimaan syyllistyikö kansanedustaja James Hirvisaari rikokseen julkaistessaan kirjoituksensa.

James Hirvisaari on perussuomalainen kansanedustaja ja puolueen Hämeen piirin varapuheenjohtaja. Hirvisaari istuu myös Asikkalan kunnanvaltuustossa. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä erotti Hirvisaaren luottamuspulan vuoksi ryhmästä 17. huhtikuuta 2012 määräaikaisesti 15. syyskuuta 2012 asti.

Hirvisaari puhui eduskunnassa 21.3.2012 pidetyssä tasa-arvoista avioliittolakia koskevassa lähetekeskustelussa voimakkaasti lakialoitetta vastaan yhdessä puoluetoverinsa Mika Niikon ja puolueensa johtajan Timo Soinin kanssa.

30 kommenttia

  • 1 / 30
  • Janne N
  • 31.7.2012, 17.13
Hirvisaarelle hatunnosto hyvin tärkeästä ja omaan elämääni esintyvästä asiasta,Itselläni kun on lievä kehitysvamma ja minulla esintyy homoseksuaalisia haluja. P.s että ei taida Hirvisaari väärässäkään olla.
Hirvisaari kommentoi kirjoituksiaan Hesarille sähköpostitse muun muassa näin:
"Ehkä sateenkaaren alle mahtuu myös moniavioisuus, insesti ja eläimiin sekaantuminen ja paljon muuta kinkkistä ja vieläkin kinkkisempää? Jos niin on, kansan on hyvä tietää".

http://www.hs.fi/politiikka/Kansanedustaja+Hirvisaari+vertaa+homoutta+kehitysvammaan/a1305588347689

Päijät-Hämeen poliisi kertoo, että kansanedustajan kommenteista on tehty tutkintapyyntö poliisille.
---
Ilmeisesti idiotismi on tosiaan lisääntynyt, ainakin perussuomalaisten leirissä tai sitten sitä on ollut alusta saakka.

Kommenttia muokattu: 31.07.2012 klo 17:28