Outattiinko jalkapalloilija

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006
  • 7

Netissä on ilmestynyt häkellyttäviä yksityiskuvia espanjalaisesta jalkapalloilijasta Francisco Jiménez Tejadasta, joka tällä hetkellä pelaa hyökkääjänä Englannissa Newcastle Unitedissa. Rannalla otetuissa kuvissa suudellaan lämpimästi.

Oma pinkkisilmäni näkee nämä kuvat lavastetuiksi. Onko tunne mukana? Luultavasti ei.
www.zimbio.com/Christian+Ronaldo/articles/1037/Xisco+England+First+Gay+Soccer+Player

Lähde:
http://www.hatter.hu/archivum/?q=node/5836

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

7 kommenttia

"Onko tunne mukana? Luultavasti ei."

Näyttää minusta känniseltä show-pusulta: ei suoranaisesti lavastettu, mutta on tarkoitettu yhtä paljon katselijoiden kuin suutelijoiden itsensä viihteeksi.
"...openly gay soccer player..." Mikä hiton openly gay se silloin on, jos se kerta on väkisin outattu. :D

Mun silmiin noi pusukuvat lähinnä näyttää joltain juhlahumussa kavereiden kanssa napatuilta kuvilta, joka ei siis todista mitään tämän kyseisen pelaajan seksuaalisesta suuntautumisesta. Nämä muut kuvat tuossa yhteydessä saattavat vaikuttaa toki aika homoeroottisilta, mutta ei niissäkään nyt mitään ihmeellistä ole. Kyse saattaa oikeasti olla kulttuurieroista, ehkä Englannissa ei ole tapana kosketella toisia ihmisiä niin avoimesti. Tiedän itse, että välimeren alueen miehillä (myös heteroilla) on tapana esim kuvanottotilanteessa ripustautua kaulaan kiinni, laittaa kättä olkapäälle yms. Muutenkin kaikki halailut, selkääntaputtelut ja jopa poskipusut ovat paljon yleisempiä. Humalassa vielä vaan yleisempiä. :D Omien kokemusten mukaan tämä pitää paikkansa ainakin israelilaisilla ja kreikkalaisilla miehillä. Sikäläisten heteromiesten kosketuskulttuuri on paljon avoimempaa, kun esim. suomalaisten homojen.