Huoleton homosivusto kehottaa: Uimahousut jalkaan, kipin kapin, rantabileet alkaa!

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 4


Itävaltaa uhkaa kenialaispastorin mukaan tulva, maanjäristys ja tuhoisat tulipalot. Mutta itävaltalainen homouutissivusto on huoleton. Se kehottaa: Uimahousut mukaan! Kenialaispastori tietää, mistä puhuu. Itävallan liittohallitus on jo Bad Ischlin bunkkerissa. Armeija on hälytysvalmiudessa. Kansa etsii kiihkeästi uimaräpylöitä ja uimahousuja. Pian tulva tuhoaa koko maan.

Profetia saapuu Keniasta. Tuomion hetki on koittanut Itävallalle. Se alkaa maanjäristyksellä ja tulvalla. Useimmat Itävallan kaupungit jäävät tulvan alle. Vaikka vettä on kaikkialla, puhkeaa valtavia tulipaloja.

Kaiken syynä on moraalin rappeutuminen ja homoseksuaalisuus. Siinä tuhossa menevät myös Itävallan kirkot. Kenialaissaarnaaja Owuor kertoi profetian radion live-haastattelussa viime viikonvaihteessa. Taivaasta tuleva tulimyrsky tasoittaa tien Messiaalle ja Viimeiselle tuomiolle.

Wienissä oli kolmipäiväinen pappiskonferenssi. Siellä saatiin kuulla koko profetia. Jos itävaltalaiset eivät valmista tietä Herralle ja lähde seuraamaan Herran tietä, jos kirkon epämoraalisuus jatkuu ja jos Jehovan talossa jatketaan prostituutiota, siitä seuraa lopullinen tuho. Jumala vei näyssä pastorin korkeaan rakennukseen katsomaan, mitä tapahtuu. Maanjäristys melkein heitti hänet alas rakennuksen huipulta. Lihan synti, siis seksuaalinen moraalittomuus, on Itävallan kirkon suurin synti. Nyt on tehtävä kansallinen katumus. Kaikkien kirkkojen on yhdyttävä ja kansa kokoontukoon suurelle stadionille.

Tarkkaa aikaa tulvalle ja maanjäristyksille pastori ei ilmoittanut. Venezuelaan hän lupasi maanjäristyksen 24 tunnin kuluessa. Samaa on tulossa Espanjaan ja Kolumbiaan. Espanjalla on kaksi viikkoa aikaa, Kolumbialla 48 tuntia. Koko Itävalta etsii jo uimahousujaan ja pelastusliivejään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tapahtumaketjulla saattaa olla vaikutuksia myös Suomeen. Valtiovarainministeri Urpilaisen on syytä myöhentää Espanjalle maksettavaa tukea, koska voi olla, että Suomen valtio pääsee kuin koira veräjästä ja Espanjan talousongelmat ratkeavat taivaallisen intervention kautta.

4 kommenttia

Ja tuolle kuvatun laiselle käyttäytymiselle löytyy kansainvälisestä sairausluokituksesta varmaankin sopiva koodi. Sen jälkeen voisi aloittaa tehokkaan lääkityksen ja mahdollisesti parikymmentä vuotta jatkuvan intensiivisen psykoterapian. :-)