Muuttokierros jatkuu: Seta muuttaa Länsi-Pasilaan

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • vaeltaja2006
  • 1
Setan uusi osoite on syyskussa Pasilanraitio 5, samassa talossa kuin Alepa, vieressä linjan 7 raitiovaunupysäkki. Googlemaps-kuva

Seta menettää nykyiset tilansa Pikku-Huopalahdessa ja muuttaa syyskuun alussa Länsi-Pasilaan. Julkisen liikenteen puolesta paikka on hyvä. Nykyiset tilat ovat olleet käytössä vuodesta 2005, mutta nyt koko talo on vuokrattu Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle.

Vuosikymmenien mittaan Seta on muutaman kerran vaihtanut osoitettaan. On oltu ainakin Toisella Linjalla Kalliossa, Mäkelänkadulla Vallilassa ja Hietaniemen torin vierellä Keskustassa. Muutto merkitsee kotiseutuopillisesti, että taas saa tutustua uuteen kaupunginosaan ja sen liikenneyhteyksiin.

Uudet tilat ovat Setan toimintaperiaatteiden mukaan esteettömät. Toiminta ja palvelut pysyvät samanlaajuisina, joten Seta tarjoaa myös jatkossa pukeutumistilan ja mahdollisuuden nykyisenlaiseen ryhmätoimintaan, kuten kahvi-iltoihin. Koulutustilaan mahtuu jatkossa isompia tilaisuuksia kuin Mannerheimintien tiloihin.

Muutto merkitsee aukioloihin muutoksia elokuussa. Syksymmällä pidetäään luonnollisesti tupaantuliaiset. Uusi osoite on Pasilanraitio 5.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Kiva huomata, että Seta, jonka periaateohjelman kokosin vuosina 1974-76, seuraa minua myös maantieteellisesti. Helmin Pasilan jäsentalo, jossa teen lehteä, on yksi pysäkinväli ylläolevaa Pasilanraitiota ylöspäin.

Olin koko 1970-luvun Seta-lehden toimittaja ja teimme hyvää, huolellista ja tieteellisesti perusteltua työtä.

Tänään jatkan samaa linjaa Helmi-lehdessä, jonka toimituskunnassa olen ollut jo kymmenisen vuotta. Helmi-lehti tehdään huolella ja itsekritiikkiä vahvasti käyttäen. Samaa menettelytapaa suosittelen laajemminkin.

Helmi-lehdet ovat luettavissa issuu-palvelun kautta.

Seuraavassa on Helmi-lehden numero, jossa esitämme asiallista ja perusteltua kritiikkiä uskontoja ja niiden ihmisoikeuksia ja mielenterveyttä uhkaavia vaikutuksia kohtaan:

http://issuu.com/helmiry/docs/helmi_4_2011_web

Kommenttia muokattu: 08.06.2012 klo 09:54