Italian homot tuomitsevat perhekongressin

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Italian tärkein sateenkaarijärjestö, Arcigay on tuominnut Milanossa järjestettävän Perheiden VII maailmankonferenssin. Järjestön mukaan tapahtumasta on suljettu pois homoperheet, ja siellä uskotellaan, että nämä homoperheet olisivat aiheuttaneet ”perhekriisin” ja näin yllytetään torjumaan homoparit ja heidän lapsensa.

”Olemme kuulleet uusia sosiaalisia ja kulttuurisia malleja, kuten keinohedelmöitys, homoparit tai homoparien tekemät adoptiot, nimitettävän kiusallisiksi” Arcigay sanoi kommentoidessaan katolisen kirkon osallistumista kongressiin. Järjestö jatkoi: ”On homovanhempien muodostamia perheitä, jotka samoin kuin mitkä tahansa muut perheet rakentavat osaltaan tämän maan tulevaisuutta ja ansaitsevat kaiken kunnioituksemme.” Järjestö tuomitsi samalla katolisen kirkon näihin perheisiin kohdistamat sanalliset hyökkäykset.

Arcigay tuomitsi myös sen, että italialainen poliitikko Roberto Formigoni mainosti kongressiin viitaten, että hän tuntee vain ”miehen, vaimon ja lasten muodostamia perheitä. Muita perhemalleja en tunne.”

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Paavi Benedictus XVI on osallistunut konferenssiin.

Universo Gay (Epanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!