Kansanedustaja USA:sta yllyttää murhaamaan homoja

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 7

Yhdysvaltalainen kansanedustaja Andy Gibson (Misisipi) on aiheuttanut hälyä vaatiessaan homot tuomittavaksi kuolemaan kotimaassaan.

Facebookissa tämä kansankynttilä kirjoittaa ”Oletko nähnyt Obaman mielipiteen homoseksuaalisesta avioliitosta lehdistössä? Ainoa hyväksyttävä mielipide on Jumalan, katso Roomalaiskirjeet 1:26 – 28 ja III Mooseksenkirja 20:13. Katsoi minne tahansa, se on syntiä. Puhumattakaan siitä kauhistuttavasta sosiaalipolitiikasta, jota se edellyttää.”

III Mooseksenkirjassa homoseksuaaliset henkilöt on tuomittava kuolemaan heidän tekemänsä ”synnin” takia.

Gibson lisäsi: ”Sen lisäksi, että se on moraalisesti pahaa (homoseksuaalisuus), on kolme syytä, minkä takia se on kauhistuttavaa sosiaalipolitiikkaa. Se on sairauksia aiheuttavaa luonnonvastaista käyttäytymistä, minkä osoittaa sen yhteys HIV/Aidsin syntymiseen ja leviämiseen. Tämä poikkeava käyttäytyminen on myös vahingollista lapsille, joiden täytyy ymmärtää heidän osansa miehenä ja naisena.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Homoavioliittojen salliminen merkitsisi avioliiton ikivanhan määritelmän vesittämistä miehen ja naisen välisenä liittona. Tämä määritelmä on ollut avainasemassa yhteiskuntajärjestyksen ja vaurauden kannalta. Aina kun tätä määritelmää vesitetään, vesitetään myös kulttuuriamme.”

Universo Gay (Epanja)

7 kommenttia

Mihinköhän "syntiin" syöpään, diabetekseen, kilpirauhasen liikatoimintaan y.m. sairastuneet ovat syyllistyneet?
  • 2 / 7
  • Jorma Hentilä
  • 27.5.2012, 22.31
lassijuhani, tulkitsit nyt vähän överiksi arvon parlamentaarikon sanomiset. Eihän hän eksplisiittisesti "yllytä murhaamaan", vaikka kylläkin vetoaa Moosekseen ja Paavaliin.