Riihimäen Sateenkaarijuhlan aikaan myös Sateenkaarimessu

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren

Riihimäellä on Sateenkaarimessu sunnuntaina 3. kesäkuuta järjestettävän Sateeenkaarijuhlan aikaan. Pitkään kaupunkiin toivotun ja nyt Keskuskirkossa pidettävän Messun järjestää Riihimäen seurakunta. Messu alkaa kello 13.

Asiasta kertoi Riihimäen viikko -lehti.

Messuun kutsutaan etenkin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia ja heidän läheisiään, mutta tapahtuma on avoin kaikille. Tavoitteena on järjestää tilaisuus, johon jokainen voi kokea olevansa tervetullut omana itsenään. Pastori Jukka Vänsä saarnaa messussa, Sirpa Viherä toimii avustavana pappina ja gospel-henkisestä musiikista vastaa Jukka Vänskän lisäksi Sanna Saarela.

***

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sateenkaarijuhla Riihimäellä järjestetään 3. kesäkuuta 2012 aiempien kertojen tapaan Daddys Pubin terassilla. Aiemmin paikka tunnettiin Marjan terassina. Janne Katajan juontama tilaisuus alkaa kello 15. Esiintyjinä nähdään Usko Eevertti Luttinen (Aku Hirviniemi), Hieno Åhlgreen (Riku Nieminen), Minna Kivelä, Improvisaatioryhmä VSOP ja bändinä esiintyy LaStrada. Sateenkaarijuhlaa on jo useana vuonna ollut järjestämässä Pikku-Markku Tuominen.

Riihimäen sateenkaarijuhla 2010 suuri menestys

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!