Homofobiäidit yrittivät sabotoida koulujen homofobian vastaista päivää Pohjois-Amerikassa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • jnsto
  • 2

"Miljoonan äidin" verkosto yritti saada perheitä pitämään lapset kotona perjantaina 20.4, kun sekä USA:ssa että Kanadassa monissa kouluissa vietettiin homojen vainoamista vastustavaa Day of Silence -tapahtumaa. Päivää on vietetty pohjoisamerikkalaisissa kouluissa vuodesta 1996.

Day of Silence -päivälle on antanut syvyyttä myös tuorein teinin itsemurha kaverihivutuksen seurauksena. 14-vuotis ioawalainen Ken Weishuhn otti hengen itseltään 14.4 jouduttuaan erilaisen kiusauksen kohteeksi. Hänen pilkkaamisensa oli alkanut koulusta, mutta levinnyt sitten mm erääseen Facebook-ryhmään. Weishuhn oli tullut koulussaan ulos kuukausi sitten.

Lyhenteellä OMM (one-million-mums) tunnettu verkosto kampanjoi myös Orlandon (Florida) Disney Worldin homojen teemapäivää vastaan. Sitä on vietetty 4. kesäkuuta jo vuodesta 1991 saakka. Päivä on yrityksen virallinen tapahtuma ja Disney World on suhtautunut siihen kuten mihin muuhun huvipuiston teemapäiväänsä tahansa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Uutinen www.xtra.ca -sivustolla
Weishuhnin itsemurha xtra.ca:ssa

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • Homopallero
  • 20.4.2012, 20.20
Äidin pitäisi olla se henkilö, jonka puoleen ihminen voi aina kääntyä. Suren tuohon "miljoonan äidin yhdistykseen" kuuluvien naisten lapsia, jotka tietävät olevansa homoseksuaalisia. Ilmeisesti äitiys ei ole kaikkien äideiksi tulevien veressä.
Oli taas niin surullinen uutinen, etten ole jaksanut kommentoida aikaisemmin.

Paikallisen tv-aseman uutinen, jonka videossa haastatellaan myös Kenin äitiä ja sisarta. Kenin hautajaiset oli torstaina.

http://www.ktiv.com/story/17473534/family-says

Presidentti Obama vaatii toimenpiteitä koulukiusaamisen vuoksi, ja hän ilmoitti muistopäivänä antavansa tukensa laille koulujen turvallisuuden parantamiseksi ja opiskelijoiden syrjintäsuojalaille (Safe Schools Improvement Act ja Student Non-Discrimination Act)

http://www.advocate.com/Youth/President_Wants_a_National_Safe_Schools_Act/
---
Miljoona äitiä OMM on pelkkä homo-ongelmajärjestö eikä sen jäsenmäärä vastaa nimeä eivätkä kaikki jäsenet ole äitejä. OMM kuuluu American Family Associationiin, joka on – jälleen kerran – ihmisoikeusjärjestö SPLC:n listaama ”sertifioitu” homovihajärjestö.

OMM on käynnistänyt lukuisia kampanjoita niin yrityksiä kuin yksityisiä henkilöitä vastaan pelkästään tänä vuonna, ja ne kaikki ovat onneksi epäonnistuneet. OMM:n vihakampanjan kohteena oli helmikuussa mm. Archie-sarjakuvakirja, jossa oli kuva miesparin häistä. OMM:n mukaan seuraava kuva, siis jos lapset näkevät sen lehtihyllyssä, ”altistaa lapset homoavioliitolle”:

http://www.advocate.com/Arts_and_Entertainment/Comics_and_Graphic_Novels/One_Million_Moms_Targets_Comic_With_Gay_Wedding/

Seurauksena oli, että Archie myytiin loppuun ennätysajassa.