Homofobiäidit yrittivät sabotoida koulujen homofobian vastaista päivää Pohjois-Amerikassa (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • Homopallero
  • 20.4.2012 20:20
Äidin pitäisi olla se henkilö, jonka puoleen ihminen voi aina kääntyä. Suren tuohon "miljoonan äidin yhdistykseen" kuuluvien naisten lapsia, jotka tietävät olevansa homoseksuaalisia. Ilmeisesti äitiys ei ole kaikkien äideiksi tulevien veressä.
Oli taas niin surullinen uutinen, etten ole jaksanut kommentoida aikaisemmin.

Paikallisen tv-aseman uutinen, jonka videossa haastatellaan myös Kenin äitiä ja sisarta. Kenin hautajaiset oli torstaina.

http://www.ktiv.com/story/17473534/family-says

Presidentti Obama vaatii toimenpiteitä koulukiusaamisen vuoksi, ja hän ilmoitti muistopäivänä antavansa tukensa laille koulujen turvallisuuden parantamiseksi ja opiskelijoiden syrjintäsuojalaille (Safe Schools Improvement Act ja Student Non-Discrimination Act)

http://www.advocate.com/Youth/President_Wants_a_National_Safe_Schools_Act/
---
Miljoona äitiä OMM on pelkkä homo-ongelmajärjestö eikä sen jäsenmäärä vastaa nimeä eivätkä kaikki jäsenet ole äitejä. OMM kuuluu American Family Associationiin, joka on – jälleen kerran – ihmisoikeusjärjestö SPLC:n listaama ”sertifioitu” homovihajärjestö.

OMM on käynnistänyt lukuisia kampanjoita niin yrityksiä kuin yksityisiä henkilöitä vastaan pelkästään tänä vuonna, ja ne kaikki ovat onneksi epäonnistuneet. OMM:n vihakampanjan kohteena oli helmikuussa mm. Archie-sarjakuvakirja, jossa oli kuva miesparin häistä. OMM:n mukaan seuraava kuva, siis jos lapset näkevät sen lehtihyllyssä, ”altistaa lapset homoavioliitolle”:

http://www.advocate.com/Arts_and_Entertainment/Comics_and_Graphic_Novels/One_Million_Moms_Targets_Comic_With_Gay_Wedding/

Seurauksena oli, että Archie myytiin loppuun ennätysajassa.