Täydellisiä naisia Nelosella joka arki-ilta 2. kesäkuuta 2008 alkaen

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Hannu Korhonen

Täydelliset naiset oli vuoden tv-tapaus saapuessaan Neloselle syksyllä 2005. Sarja oli ehtinyt lumota Yhydsvalloissa niin katsojat kuin kriitikotkin, ja se keräsi hetkessä laajan ja uskollisen ihailijakunnan myös Suomessa. Tänä kesänä Nelosella kerrataan, mistä kaikki saikaan alkunsa.

Pastellisävyisenä uinuva Wisteria Lane sijaitsee täydellisessä amerikkalaisessa lähiössä, jonka kulisseja pitävät pystyssä täydelliset naiset: tehokas superkotirouva Bree, seksikäs ja hieman pitkästynyt kaunotar Gabrielle, sitkeä suurperheen äiti Lynette, sympaattisesti kompasteleva yksinhuoltaja Susan ja armoton lähiösyöjätär Edie. Kun yksi Wisteria Lanen kotirouvista tekee itsemurhan, alkavat muidenkin salaisuudet putkahdella päivänvaloon. Tunnelmaa tiivistää kuolleen Mary Alicen pahaenteisen aurinkoinen kertojanääni.

Nelonen uusii kesä–elokuuussa Täydellisten naisten kaksi ensimmäistä kautta. Ensimmäisellä kaudella selvitellään, miksi Mary Alice kuoli. Toisella kaudella Wisteria Lanelle muuttaa uusi perhe, jonka synkeät salaisuudet sekoittavat pakan.

Pääosia Täydellisissä naisissa näyttelevät Marcia Cross (Bree), Teri Hatcher (Susan), Felicity Huffman (Lynette), Eva Longoria (Gabrielle) ja Nicollette Sheridan (Edie).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Täydelliset naiset Nelosella 2. kesäkuuta alkaen maanantaista perjantaihin kello 17.30. Juhannusaatosta lähtien 18.30.


(Nelonen, lehdistötiedote 20.05.2008)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!