Homot kuumottavien totuuksien edessä

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 6

Kymmenen koomikkoa irvailee homoyleisölle ja tuo esiin varmasti kaikki homouden nurjat puolet. Menon luvataan olevan paikoin räävitöntä. Kyse on Ravintola Herculeksen uudesta Gay Roast -illasta, jossa homot saavat kuulla kunniansa. Mukana on myös Hellä Sointu & Sopimattomat seuralaiset -kuoro.

Stand up -viihteelle läheistä sukua olevan roastin idea on se, että joku henkilö antautuu loukattavaksi, pilkattavaksi, arvosteltavaksi tai muuten erilaisten tarinoiden kohteeksi. Ehkä myös ylistettäväksi. Kohteen oletetaan kestävän osakseen saamansa kyseenalainen huomio.

Nyt kohteena ovat homot. Yleensä vain homon sopii sanoa kanssasisariaan hinteiksi. Finland Roast Company jättää kuitenkin välittämättä tästä säännöstä.

Herculeksen sisarravintolassa Mann´s Streetilla on järjestetty jo pidemmän aikaa kuun viimeisenä perjantaina stand up -iltoja.

Gay Roast alkaa keskiviikkona 18.4. klo 21, Herculeksessa, Lönnrotinkatu 4, Helsinki. Lippujen hinta ennakkoon Mann's Streetilta ja Herculeksesta on 8 euroa, ovelta 10 euroa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mann´s Streetin stand up -iltoja on seuraavan kerran 27.4., 25.5. ja 29.6. ja niihin pääsee sisään narikan hinnalla.

www.herculesgayclub.com
www.roastcompany.fi
Gay Roast tapahtumakalenterissa

6 kommenttia

  • 1 / 6
  • Poris
  • 18.4.2012, 7.20
Kuinka kukaan maksaa rahaa siitä, että pääsee kuuntelemaan tuollaista homofobista paskaa? Tuollainen "komedia" on samaa luokkaa kuin persujen "satiiri" ja persut ovat ainakin jaelleet sitä ihan ilmaiseksi.
Kyllä minusta on joskus mukava kuunnella "homofobista paskaa". Olen kai sen verran masokisti, että se pistää hymyilyttämään. Ja sitten kun ns. tosi on kyseessä, suorastaan naureskelen "totuuksia" laukovan ilmiselvälle ennakkoluuloisuudelle ja heikolle sivistykselle.