Pääsiäisen munanetsintää

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 2


Tämä pääsiäisen munanetsintätehtävä on varmaan jo levinnyt lehtiin. Tehtävä on seuraava: Tutki kuvaa ja etsi siitä virhe. Kuvassa on Venäjän ortodoksisen kirkon patriarkka Kirill neuvottelemassa oikeusministerin kanssa.

Kirill on herättänyt huomiota turhamaisuudellaan. Muille hän tarjoaa vaatimatonta elämää, mutta häntä itseään sellainen ei koske.

Kuvaa kannattaa katsella tarkalla silmällä

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Venäjän ortodoksinen kirkko tunnetaan hyvin homofobisena, ja kirkko kannattaa homopropagandalakia koko valtakuntaan. Ortodoksinen kirkko toimii yhteistyössä valtaeliitin kanssa. Kirill on herättänyt huomiota EUssa jyrkillä mielipiteillään. Jo vuonna 2008 Kirill vaati Venäjälle laajaa homopropaganda-kieltoa.

Yllä oleva kuva on julkaisstu ortodoksisen kirkon nettisivulla. Virhe on tässä: Kirillin ranteessa ei ole hänen 30 000 euroa maksavaa rannekelloaan, vaikka se näkyy heijastuksena pöydän pinnasta. Kirill muistutti mm. Ukrainassa vuonna 2009 saarnassaan, miten tärkeää on rajoittaa kulutusta maapallon vuoksi. Samalla hänellä oli ranteessa superkallis kello, merkki Breguet. Nyt kuvasta oli poistettu kello. Ortodoksikirkon tiedotustoimisto pahoitteli virhettä. Kokematon 24-vuotias oli tehnyt virheen ja häntä on rangaistava. Ortodoksikirkko ei salaile mitään. Netistä löytyi alkuperäinen retusoimaton kuva, ja siinä kello näkyy.
Tässä yksityiskohtaisempaa tietoa kuvaretusoinnista Moskovassa. http://globalvoicesonline.org/2012/04/07/russia-watching-news-of-patriarch-kirills-watch-travel/ Luvassa on Kirillin Photoshop for Dummies -opas, kertovat vahingoniloiset lähteet.

2 kommenttia

Venäjällähän elää pitkä perinne ikävien asioiden (myös henkilöiden) poistamisesta kuvista.
Kuvassa ei kyllä erotu pupuja munista puhumattakaan. Oikealla puolella istuva, pellepukuun sonnustautunut käyttää kyllä mustaa mekkoa. Ken tietää, mitä sen alta löytyy vai löytyykö mitään.
---
Vladimir Mihailovitš Gundjajev (Kirill) saa oikeuden päätöksellä 500 000 euroa siitä, että alakerran naapurin asunnosta tuli kuulemma pölyä hänen asuntoonsa. Todellisuudessa näin ei ollut.

Venäjän Ääni kirjoittaa:

http://finnish.ruvr.ru/2012_03_23/69406860/