Uusi televisiokanava liv koluaa gay-metropoleja

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Uuden, 14.2.2009 aloittavan liv-televisiokanavan kanavapäällikkö Katja Santala oli vieraana Radio Kimmoliisan lähetyksessä torstaina 5. helmikuuta 2009. Hän kertoi esimerkiksi kanavan toimintafilosofiasta. Ohjelmat on lajiltetu neljän kattoteeman alle.

Kattoteemat ovat "Koti", jossa sisustetaan, kokataan ja hoidetaan puutarhaa. "Minä" uppoutuu kauneuteen, terveyteen ja tyyliin. "Suhteet" on laaja kattaus kaikkea, minkä voi ajatella koskevan ihmissuhteita ja niiden hoitoa. "Ilmiöt" puolestaan sisältää erilaisia dokkareita ja talk-show -ohjelmia.

Ohjelmistoon on tulossa myös glbt-ihmisiä koskettava ohjelma Out and about - Ulkona ja maailmalla. Se kuuluu Suhteet-kokonaisuuden alle. Matkailusarjassa matkustetaan ympäri maailman ja tutustutaan suurkaupunkien gay-kulttuureihin. Kohteina ovat muun muassa Tukholma, Berliini, New York ja Lontoo. Ohjelmaa nähdään 26 jakson verran tuplajaksoina 21.2. alkaen lauantai- ja sunnuntai-iltaisin klo 23.00 - 24.00.

Kimmoliisan haastattelussa kanavapäällikkö lupaili, että tulossa on syksyn koittaessa lisää glbt-teemaista ohjelmaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kanava näkyy kaapelitalouksissa (kanavapaikka 8) ja Canal Digitalin satelliittipaketissa aamusta puoleenyöhön. Antenniverkossa kanava näkyy muutaman tunnin verran päiväsaikaan, joten antenniverkon katsojat eivät pääse osalliseksi Out and about -ohjelmasta.

» Kimmoliisan lähetystallenne 5.2.2009 jonka alkupuolella on aiheena liv-kanava
» www.livtv.fi - kanavan kotisivut

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!