Saksan perussuojeluvirasto: Kreuz.net on perustuslain vastainen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006


Kreuz.net on kiihkomielinen nettisivusto, joka avoimesti solvaa homoja, muslimeja ja juutalaisia saksankielellä. Sivusto on aatteellisesti lähellä äärikatolista Pius-veljeskuntaa. Sivulla on jatkuvasti häikäilemättöntä ja avointia homopappien ja koko homoväestön solvaamista. Julkisuuden henkilöistä käytetään haukkumanimityksiä, esim. "Wienin homoporno-kardinaali Christoph von Schönborn".

Uutisissa kerrottiin alkuviikosta Itävallassa kirkkovaltuustoon päässeestä Florian Stanglesta, joka on rekisteröidyssä parisuhteessa. Kreuz.net antaa Stanglille lisänimen: "Alaitävaltalainen homoprovokaattori". Viime lauantaina Wienin kardinaali tapasi Stanglin ja tämän miespuolison, joka kreuz.netissä on nimetty näin: "helvettiin kuuluvan homon siveettömyyspartneri".

Saksalainen kansanedustaja Volker Beck kyseli sivuston laillisuutta. Liittovaltion perustuslakisuojavirasto Bundesamt für Verfassungsschutz pitää monia sivuston uutisia laittomina. Niissä on ylitetty vapaan mielipiteen ilmaisun rajat. Sivusto on kuitenkin rekisteröity Bahama-saarille, eikä sivuston tékemisiin voida puuttua.

Sivuston "kirjeenvaihtajat" ovat katolisen kirkon palveluksessa olevia kovan linjan pappeja ja muita virkamiehiä. Sivusto on jatkuvasti ajan tasalla, ja raportoi ajankohtaisesti kirkon ja yhteiskunnan asioita. Erityiskiinnostuksena on homopappien outtaaminen. Jos on epäilystäkään jonkin papin tai piispan myötämielisyydestä homoja kohtaan, hän saa heti lisänimen "homo-onanisti" tai "homoperverssi".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

*****

Liittovaltion perustuslakisuojavirasto Bundesamt für Verfassungsschutz on Saksan liittotasavallan sisäministeriön kotimaan tiedustelun virasto. Sen tehtävänä on tarkkailla ryhmiä, joita pidetään potentiaalisena uhkana vapaalle ja demokraattiselle järjestelmälle.

Pius-veljeskunta on äärikonservatiivisten kirkonmiesten järjestö, joka on mm. osoittanut mieltä Stuttgartin pride-kulkuetta vastaan. Järjestön päämaja on ilmeisesti juuri Stuttgartissa.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!