Homoaktivistit vaativat estämään homofobisten venäläisten pääsyn länsimaihin

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 2

Monet venäläiset seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeuksia puolustavat aktivistit vaativat kansainvälistä yhteisöä ryhtymään toimenpiteisiin homofobista lainsäädäntöä edistäviä venäläispoliitikkoja vastaan. Venäjän tärkeimpiin sateenkaariaktivisteihin kuuluva Nikolai Aleksejev vaatii Euroopan unionia, Yhdysvaltoja, Kanadaa ja Australiaa epäämään maahan pääsyn Pietarin kuvernööriltä Grigori Poltavtshenkolta. Tarkoituksena olisi harjoittaa painostusta, jotta Pietarissa äskettäin hyväksytty laki seksuaalivähemmistöjen näkyvyyden kieltämiseksi kumottaisiin.

Aktivistit ovat myös pyytäneet maailman tärkeimpiä valtioita kieltämään maahan pääsyn Pietarissa hyväksytystä homofobisesta laista vastuussa olevalta Vitali Milonovilta.

Sateenkaariväestön ihmisoikeuksia puolustavat aktivistit ovat selittäneet, etteivät nämä venäläiset arvosta demokratiaa, vapautta ja ihmisoikeuksia koskevia arvoja, ja siksi heidän ei pitäisi sallia levittää homofobiaa ulkomailla. Aktivistien mielestä nämä poliitikot ovat muuttaneet Venäjän ja sen ”kulttuuripääkaupungin” keskiajan kopioksi, ja siksi heillä ei ole tilaa sivistyneessä maailmassa.

Universo Gay (Epanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Hoh hoh, on taas järkevät puheet. Alkavat nämä homoaktivistit mennä samaan kategoriaan kettutyttöjen ja autonpolttajien kanssa, sitä tasoa on touhu. Kas kun eivät ehdota kansainvälistä pidätysmääräystä? On se kumma, että muuten nämä haavistonäänestäjät ovat itkemässä kaiken maailman udmurttien ja polynesialaisten toteemitanssien ja polygamioiden perään mutta annas kun tulee kyse heidän omasta kulttuuri-imperialismistaan, setaideologian pakkoviennistä Afrikkaan, Aasiaan ja Itä-Eurooppaan, niin johan muuttuu ääni kellossa! Setaimperialismissa onkin yllättäen kyse "ihmisoikeuksista". Sallikaa mun taas kerran nauraa. Deeteeämmässä hinaaminen ei ole mikään ihmisoikeus, ainakaan sellainen mihin vieraat kulttuuripiirit pitäisi pakottaa.
  • 2 / 2
  • Buchanan
  • 23.3.2012, 23.16
En tiedä mitä nappeja sä vedät, mutta ne ei toimi.