Setan paikallistoimintaa Kemin seudulle

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren

Seta alkaa toimia myös Meri-Lapissa. Toimintaa käynnistellään Oulun Setan siipien suojissa. Asiasta kertoi Yle verkkosivuillaan.

Toiminnan lähtölaukaus annetaan Kemin Majakkatalossa järjestettävässä ensimmäisessä tapaamisessa 19.3.2012 klo 18 alkaen. Paikalla on Oulun SETA:n puheenjohtaja.

Kemissä ei ole aiemmin ollut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien järjestötoimintaa.

Oulun SETA ry on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen etuja ajava kansalais- ja ihmisoikeusjärjestö. Se pyrkii toiminnallaan antamaan sekä jäsenilleen, että myös muille mahdollisuuden tavata, keskustella ja osallistua toimintaan ennakkoluulottomassa ympäristössä. Yhdistyksen tavoitteena on vaikuttaa yhteiskunnalliseen asenneilmapiiriin sekä turvata hyvinvoinnin ja ihmisoikeuksien toteutuminen riippumatta ihmisten seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Oulun SETA ry on perustettu vuonna 1986 ja on yksi valtakunnallisen Seta ry:n jäsenjärjestöistä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Majakkatalo on Pohjoisen Yhteisöjen tuki - Majakka ry:n ylläpitämä kansalaistoiminnan keskus, osoitteessa Pohjoisrantakatu 5.

oulunseta.fi
YLE: Seta rantautuu Meri-Lappiin

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!