Mr Gay Finland lähdössä Etelä-Afrikkaan

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 1

Mainostaulu, kuva kilpailun nettisivulta


Parin viikon päästä Etelä-Afrikassa järjestetään tämän vuoden Mr. Gay World -kilpailu. QX:n blogissa kerrotaan, että Suomen Jussi Laitinen on lähdössä mukaan. Jussista on kuultu viime aikoina aika vähän , ja haastattelussa hän kertoo, ettei ole vuoden aikana aktiivisesti ottanut yhteyttä lehdistöön. Lehdistökään ei ole muistanut. Vuosi on kulunut vauhdilla. Aikaisempi homma myymäläpäällikkönä on vaihtunut työhön koru- ja asusteliikkeessä. Ensimmäinen Mr. Gay Finland oli aktiivisesti mukana yhdenvertaisuuskeskusteluissa, mutta Jussi sanoo tietoisesti ottaneensa pidättyvämmän linjan.


Jussi on treenaillut päivittäin ja tavoitteena on ollut saada rasvaa pois ja lihaksia paremmin näkyviin. Johannesburgin kisassa arvioidaan paitsi ulkonäköä, myös esiintymistä ja ulosantia. Jussi sanoo, että hän on pienestä pitäen tottunut esiintymään yleisön edessä ja englantikin on hallussa, kun hän on osallistunut englanninkieliseen koulutusohjelmaan.

Facebookin kautta hän on ollut kontaktissa muiden kilpailijoiden kanssa ja Chilen edustajan hän on tavannut Helsingissä (asuu täällä). Afrikan ongelmat näkyvät myös näissä kisoissa.Zimbabven edustaja on peruuttanut osallistumisensa. Maa on hyvin homofobinen. Mutta jo pelkkä ilmoittautuminen kisoihin oli rohkea teko.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jussi on käynyt Etelä-Afrikassa ennenkin. Nyt mukaan lähtee yksi kaveri. Kilpailuvaatteiden hankinta on pian edessä. Sponsorituesta ei ole vielä mitään tietoa. Netin kautta kaikki voivat osallistua kilpailun yleisöäänestykseen. Kisa pidetään 4.-8. huhtikuuta 2012.

Kisojen oma nettisivu
Tässä ovat kilpailijat

1 kommenttia

Hiljaistapa on tämän Mr. G-Finlandin kohdalla ollut, kovin hiljaista....