Tanskan prinssi Joachim homo?

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • PT

Kruununperismisjärjestyksessä toisena olevan prinssi Joachimin ja prinsessa Alexandran ke 15.9 julkaistu avioeroprosessin aloittaminen on saanut huhupörssin ylikuumenemaan. Koska hovi ei avioerosta tiedottaessaan kertonut mitään syytä eroon, on liikkeellä mitä mielenkiintoisempia väitteitä sen syystä. Varsin usein esitetty väite erilaisilla keskustelupalstoilla on se, että Joachim olisi homo ja että avioliitto oli alunalkaen hänen yrityksensä kieltää itsensä.

Internetin keskustelupalstoista ei yleensä ole luetettavien tietojen lähteeksi, mutta myös keltainen lehdistö, niin iltapäivä- kuin viikkolehdistö, on aloittanut samanlaiset spekulaatiot. Homoteoriaa ei kuitenkaan esitetä mitenkään pääsyynä avioeroon, lähinnä villinä spekulaationa.

Prinssi Joachimin ja prinsessa Alexandran avioliitto kesti hiukan yli yhdeksän vuotta, ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Ennen avioitumistaan prinssi oli - kruununperijäveljensä Frederikin lisäksi - tanskalaisen homoyhteisön yksi suurimmista ikoneista, tosin tahtomattaan. Jo tuolloin oli liikkeellä paljon huhuja prinssin homoudesta.

Tanskan lehdistö on perinteisesti kunnioittanut kuningashuoneen jäsenten yksityiselämää erittäin pitkälle, mutta avioero on saanut keltaisen lehdistön ottamaan kuningasperheen lööpin alle, siksi myös homojuorut ovat nyt julkitavaraa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!