São Paulon osavaltiohallitus on aloittanut syrjinnän vastaisen kampanjan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Brasilialainen São Paulon osavaltiohallitus on aloittanut yhteistyössä eri seksuaalivähemmistöjä edustavien ryhmien kanssa kampanjan seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin perustuvaa syrjintää vastaan. Kampanjan mottona on ”Nähdä ennakkoluulojen yli. Kunnioittaa eroja”. Brasilia on maailman vaarallisimpia maita seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

Tiedotusvälineille antamassaan julkilausumassa São Paulon hallitus on muistuttanut kampanjan tavoitteena olevan kunnioituksen lisäämisen seksuaalivähemmistöjä kohtaan ja vähentää Etelä-Amerikan tiheimmin asutun alueen sateenkaariväestöä kohtaan harjoitettua syrjintää. São Paulon 58 metroasemalle on kiinnitetty julisteita, joissa transsukupuoliset naiset kutsuvat kansalaisia muuttamaan mielipiteitään transsukupuolisuudesta. ”Olen transsukupuolinen ja minulla on oikeus olla se joka olen.”

Transfobian vastaiset julisteet kiinnitettiin metroasemien seinille sen jälkeen, kun eräs oikeusistuin oli viime vuonna tuominnut São Paulon metron maksamaan transsukupuoliselle naiselle 35000 euron korvauksen metroaseman työntekijöiden harrastaman syrjinnän vuoksi.

Universo Gay (Epanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!