Karaokelaulajasta homobaarin kautta huipputähdeksi?

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 3

Helsingissä toimivat Herculess ja Mann's Street -homoravintolat järjestävät Hercules Song Contest -karaokelaulukisan kevään 2012 aikana. Kilpailun voittajalle tuotetaan oma kappale.

Kisaan pääsee mukaan Mann's Streetin jokailtaisen (paitsi ei kuun 1. lauantaisin) karaoken kautta. Mikäli Mann´s Streetin karaokevetäjä vakuuttuu laulajan taidoista, saa laulaja mahdollisuuden ilmoittautua kisaan mukaan. Ravintolalla on monta karaokevetäjää, joten useamman karaokeisännän vakuuttaminen parantaa mahdollisuuksia päästä läpi semifinaalikarsinnasta.

Semifinaalit järjestetään Hercules-yökerhossa keskiviikkona 9. ja torstaina 10. päivä toukokuuta. Finaalitapahtuma on sunnuntaina 13. toukokuuta, niinikään Herculeksessa.

» Mann´s Street Facebookissa
» www.herculesgayclub.com
» www.mannsstreet.com

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Täysi-ikäisille amatöörilaulajille järjestetään Mann´s Streetilla myös Suomen virallisia karsintailtoja Karaoken MM-kilpailuun toukokuun lopusta syyskuun loppuun. Karsintapäivät ovat maanantait 28.5., 25.6., 30.7., 20.8. ja 24.9., joista kunakin noin 15 laulajaa pääsee näyttämään taitonsa. Osallistujia palkitaan risteilylahjakortein. Myös turkulainen sateenkaariväen suosiossa oleva suXes-illanviettopaikka on karsintojen kotina.

» lisätiedot karsinnoista: www.kwc.fi/suomi/karsinnat.html

3 kommenttia

  • 1 / 3
  • Juuso
  • 3.3.2012, 18.26
Mannisella on nähty monta todella hyvää laulajaa ja nähdään tänäänkin!
Erittäin kannatettavaa, omaa kulttuuritoimintaa! Osoittaa, että halutaan tehdä muutakin kuin vain kerätä asiakkailta rahat pois. Vaikka loppujen lopuksi tämä varmasti koituu myös sen päämäärän eduksi...