EGLSF päättää EuroGameseista 2015 - HOT ry hakee vuoden 2016 kisoja

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006

The European Gay and Lesbian Sport Federation (EGLSF) pitää tämän viikonlopun aikana vuosikokoustaan (AGA 2012) Splitissä Kroatiassa. Perjantaina on urheiluaiheinen konferenssi, ja varsinainen vuosikokous alkaa lauantaiaamuna.

Viime vuoden vuosikokouksessa julistettiin haettaviksi vuoden 2015 täysimittaiset EuroGames-kisat ja vuoden 2016 suppeat kisat. Päätös vuoden 2015 kisoista pitäisi tehdä nyt viikonlopun aikana mutta hakemuksia ei ole tullut ainakaan tammikuuhun mennessä. Hakuaikaa pidennetään toukokuulle 2012.

HOT on hakenut vuoden 2016 kisoja Suomeen. Kisat ovat suppeat kisat eli lajeja on vähemmän kuin suurissa kisoissa. HOT on aloittanut jo valmistelut. Kotisivullaan HOT etsii toimihenkilöitä kisoja varten. Kisoista päätetään lopullisesti ilmeisesti vasta ensi vuoden EGLSF:n kokouksessa.

EGLSF:ään kuuluu yli 100 eurooppalaista urheiluseuraa ja sitä kautta yli 10 000 jäsentä. EGLSF edistää urheilua, mutta se toimii myös urheilupolitiikassa. Homofobian vastainen taistelu on keskeistä. Se näkyy mm. FB-sivulla

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

http://www.facebook.com/eglsf

Kroatian ihmisoikeustilanteesta, googlekäännös sanomalehdestä 3 pv sitten

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!