Miss Drag Queen 2007 -kuvagalleria

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • Sami Mollgren


teksti & kuvat: Marco Johansson, Leo Koivistoinen & Sami Mollgren


Ravintola dtm:ssä, Helsingissä 15. marraskuuta järjestetyssä Miss Drag Queen 2007 -kilpailussa kirkkaimman kruunun sai itselleen NikoLa. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Za Za Lacaca ja toiseksi perintöprinsessaksi Sheila. Kunniamaininnan sai Miss Antelie.


Suomen Miss Drag Queen -mittelö järjestettiin nyt kymmenettä kertaa, joten tapahtuma oli erityisen juhlava.


Tänä vuonna oli esityksissä selkeästi panostettu erilaisiin rekvisiittoihin ja pukeutumiseen, joidenkin kohdalla tämä toimi, joissain esityksissä se oli pelastava tekijä - osassa taas tuntui, että ainoa syy lavalla olemiseen oli rekvisiitta ja vaatteet ja itse esiintyminen oli toissijaista.
NikoLan esityksestä pidettiin myös yleisön piirissä eniten, jos mittarina käyttää yleisön mylvintää esityksen jälkeen ja tuomariston lähes yksimielinen päätös kruunasi lopputuloksen NikoLan hyväksi.Kilpailijat esiintymisjärjestyksessä olivat Miss Jan, Miss Delicious, Sheila, Za Za Lacaca, Tanna T, NikoLa, Aurora Borealis, Inga, Miss Evangeline, Miss Chiquita ja Miss Antelie.Tuomaristossa istuivat Lorenz Backman, Ville Blåflied, Marita Hakala, Leena Kaskela, Rolf Nordström, Markus Pöyhönen, Tuomas Reunanen ja Pekka Viilto. Mainittakoon tässä, että yleisön selkeät tuomariston suosikit olivat (tässä järjestyksessä) Leena, Markus ja Tuomas - Leenan esittely johti isoon "Leena Leena Leena" joukkohurraukseen ja Markuksen kohdalla kirkuminen oli kuin suoraan teinikonsertista.Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

It's showtime!

Miss JanMiss Delicious

Sheila - 2. perintöprinsessaZa Za Lacaca - 1. perintöprinsessa

Tanna T
NikoLa - Miss Drag Queen 2007
Aurora Borealis


Inga


Miss Evangeline

Miss Chiquita


Miss Antelie - Kunniamaininta
Palkintojen jaon aika...- Uutinen: Miss Drag Queen 2007 on NikoLa

- Keskustelu: Miss Drag Queen 10v Juhlakilpailu

- Ilmiöitä: Homot ja Drag Queenit

- Lisää kisoista: www.dtm.fi/mdq2007

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!