Miss Drag Queen 2008 on Carla Farlo

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • Sami Mollgren


teksti: Sami Mollgren

Miss Drag Queen 2008 -kilpailu järjestettiin torstaina 8. marraskuuta 2007 Astoria-salissa, Helsingissä. Uusklassista tyylisuuntaa edustava Astoria-sali on sijainnut Iso Roobertinkatu 14:ssä lähes seitsemän vuosikymmentä. Alkujaan se toimi elokuvateatterina. Viimeiset viitisentoista vuotta paikka on toiminut juhlahuoneistona - ja tarjosi upeat puitteet Drag-kisoille.



Vieraita lipui paikalle kahdeksasta lähtien ja itse kilpailu käynnistyi tuntia myöhemmin Astoria-salin täytyttyä yleisöstä ääriään myöten. Lavalle nousi vuorollaan kahdeksan kandidaattia, joista kukin esitti sekä omavalintaisen numeron että ennakolta määrätyn kaikille saman numeron. Kunkin esityksen jälkeen tuomaristo arvosteli esityksen.



Kandidaatit:


  1. Sheila

  2. Tanna T

  3. Miss Alla

  4. Carla Farlo

  5. Miss Voice

  6. Lola Vanilla

  7. Miss Evangeline

  8. Valerie


Esitysten jälkeen saatiinkiin ranneliike.netin järjestämän tekstiviesti-yleisöäänestyksen avulla mittelön voittaja perintöprinsessoineen selville hieman ennen puoltayötä. Miss Drag Queen 2008:ksi kruunattiin Carla Farlo. Ensimmäinen perintöprinsessa on Sheila ja toinen perintöprinsessa Lola Vanilla.



Tuomaristoon kuuluivat mm. radiosta ja TV:stä tuttu Vappu Pimiä sekä drag-ympyröissä vaikuttava Jarkko Valtee ja mediapersoona Jani Toivola. Tilaisuuden juonsivat Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!