Seksimaanikoksi tunnustautunut kaunotar olikin mies

  • Uutinen
  • Sattumat
  • -

Crystal Warren, 42-vuotias englantilainen seksimaanikko oli aikaisemmin herättänyt pahennusta Englannissa hänen kehotettuaan seksimaniasta kärsiviä naisia ottamaan maksun kumppaniltaan. Warren itse kertoi maanneensa tuhannen eri miehen kanssa. Eräässä aamuisessa televisio-ohjelmassa hän kuitenkin kertoi olleensa mies.

Warren syntyi pojaksi ja sai nimen Christopher Snowden, mutta kävi läpi sukupuolenkorjausleikkauksen vuonna 2005. Hän kertoi paljastaneensa taustansa joillekin partnereilleen, mutta lisäsi, ettei kukaan koskaan kysynyt, oliko hän alkujaan nainen. Crystal myönsi, että monet hänen yli tuhannesta rakastajastaan raivostuvat saadessaan tietää, että hän oli aikaisemmin mies.

Hän toivoo, ettei kukaan hänen seksikumppaneistaan ala epäillä omaa seksuaalisuuttaan. Hehän eivät tienneet, kenen kanssa itse asiassa makasivat.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Warren kertoi jo nuorena tunteneensa itsensä naiseksi, joka on vangittu miehen ruumiiseen. Teinipoikana hän alkoi salaa pukeutua äitinsä vaatteisiin, ja lopulta hän kävi treffeillä naiseksi pukeutuneena. Hän ymmärsi haluavansa olla täysin nainen. Vuonna 2002 hän alkoi hormoni- ja lasersädehoidon ihokarvojen poistamiseksi ja rintojen kasvattamiseksi. Seitsemän vuotta sitten hän kävi läpi sukupuolenkorjausleikkauksen, minkä jälkeen hän sai todistuksen, jonka perusteella hänen syntymätodistuksensa korjattiin kuvaamaan hänen uutta nimeään ja sukupuoltaan.

The Sun (Englanti)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!