Aeroflot pakotti homotyöntekijänsä naimisiin

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Venäläinen, maan suurimpiin kuuluva lentoyhtiö Aeroflot on pakottanut homoseksuaalisen stuerttinsa Maxim Kuprejevin menemään naimisiin naisen kanssa erottamisen uhalla. Venäjän tärkeimpiin homoaktivisteihin kuuluva Nikolai Aleksejev on tuominnut julkisesti stuertin kokeman syrjinnän ja kehottaa boikotoimaan yhtiötä. Helmikuun 9 päivänä yhtiön pääkonttorin edessä järjestetään mielenosoitus.

Maxim Kuprejev kertoi kesäkuun 20 päivänä viime vuonna aikomuksistaan perustaa yhtiöön sateenkaariryhmä, jonka tarkoituksena olisi auttaa torjumaan yhtiössä harjoitettua syrjintää. Lentoyhtiön edustaja Irina Dannenberg ilmoitti seuraavana päivänä Aeroflotin edellyttävän, että ”työntekijät erottavat yksityiselämänsä työelämästään” ja torjuvan kaikki seksuaalivähemmistöjä edustavat ryhmät.

Yhtiö päätti painostaa stuerttia ja uhkasi erottaa hänet, ellei hän menen naimisiin naisen kanssa. Stuertti taipui painostuksen edessä ja meni naimisiin opiskeluaikaisen tyttöystävänsä kanssa. Nainen suostui kulissiavioliittoon, koska hän pääsi näin nauttimaan Aerflotin työntekijöidensä aviopuolisoille myöntämästä sairausvakuutuksesta ja muista eduista.

Universo Gay (Epanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!