Homobaarien vaalivalvojaiset

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 4

Politiikka ja yöelämä kohtaavat useammassakin sateenkaarikansan anniskelupaikassa. Pekka Haaviston ja Sauli Niinistön menestystä presidentinvaalissa jännitetään ainakin Herculeksessa ja dtm:ssä Helsingissä. Ravintolat järjestävät vaalivalvojaiset vaalipäivänä sunnuntaina 5. helmikuuta.

Herculeksessa (Lönnrotinkatu 4) jännitetään vaalitulosta TV-loungessa. Istua voi Ristomatti Ratian suunnittelemilla nahkasohvilla. Ilta jatkuu tanssin merkeissä.

Dtm:ssä (Mannerheimintie 6) voi seurata vaalituloksia jättiscreeniltä klo 19.30 lähtien.

Ennakkoäänten tulos julkaistaan vaalihuoneistojen sulkeutuessa kello 20. Lopullinen vaalitulos on todennäköisesti selvillä paria tuntia myöhemmin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Molemmissa paikoissa ilta jatkuu juhlinnan merkeissä aamu neljään.

dtm.fi
herculesgayclub.com

4 kommenttia

Istun kanta-helsinkiläisellä äänestyspaikalla vartijana valvomassa kun ihmiset (ja koirat) käyvät äänestämässä. On niin kylmää, että pitää olla päällysvaatteet päällä koulun sisällä.
Täällä Tampereella viralliset mittarit ovat viimeisen vuorokauden aikana näyttäneet jossain vaiheessa -30, ja edelleen on niin kylmää, ettei kaduilla näy juuri ketään. Iltapäivällä lauhtuu. Toivotaan että se saa äänestäjät liikkeelle.
Seuraan tuloslaskentaa kotona. Tarkoitus on hakea L-kaupasta pari siideriä, jotka voi sitten ottaa iloon/suruun.