Uutisvuoto: Nokkeluutta löytyi molemmilta presidenttikandidaateilta

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 2

Eilisillan uutisvuoto osoitti, että molemmat presidentinvaalin kandidaatit ovat tarpeen tullen nokkelia huumorimiehiä. Jo heti ensimmäinen kuva-arvoitus toi esille loanheiton. Tervon mukaan on menossa pressan vaalit, mutta sosiaalisesta mediasta käy ilmi, että kandidaateilla on kaksi suloista lasta, Jenni ja Antonio. Heistä on löydetty yksi yhteinen piirre: he pitävät harmaantuvista herrasmiehistä. Sauli kommentoi noin yleisesti, ettei hän tykkää vaaleista kovinkaan paljon, koska hän tykkää Jennistä. Saanila iski pöytään oman korttinsa: puolistot eivät ole nuoria, vaan te ehdokkaat olette älyttömän vanhoja.

Juontaja Baban välikommentti siitä, kumpi on suvaitsevaisempi: Niinistö kertoi Iltalehdelle vastustavansa homojen avioliittoa, mutta tarjosi tilalle termin "pariliitto". Hyvä sana. Vihkijä on sitten "parittaja".

Puhuttiin myös kotitöistä. Väestöliiton perhebarometrin mukaan miehet tekevät 40% kotitöistä. Haavisto ihmettelee, mitä on tapahtunut. Heillä miehet tekevät 100% kotitöistä. Mahtavaa, oli Saanilan kommentti. Saulin perheessä menee näin: Hän on erittäin aktiivinen tiski- ja pesukoneen täyttäjä. Kun sanotaan, että Niinistö on kärsimätön, niin hän myönsi: hän harvoin jaksaa odotella pesukoneen tyhjennyshetkeä. Ja pestyjen sukkien lajittelu on kauhistus.

Taas Tervoa: pölynimuri on erityisen miehinen kone - se imee ja ulvoo (tirskuntaa). Haavisto kertoo, että heillä riidellään siitä, kumpi saa käyttää toista hyvin miehistä konetta - iskuporakonetta. Karhumainen Paavo Lipponkin sai huomiota. Kun hän auttaa keittiössä, vaimo Päivi sanoo, että tämä tekee "karhunpalveluksen".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Puhuttiin vielä Niinistön lausunnosta, että häntä kotona "hellitään". Tervon mukaan siitä nousi kamala haloo, kun sellainen ilmiö ei kuulu suomalaiseen avioliittoon.

Tällä tavoin ohjelma eteni räiskyen. Ilkeältäkin tuntuneet herjat muuttuivat hauskoiksi, kun ilmapiiri oli leppoisa. Pakko sanoa: useamman kerran nauratti. Tosin suuri osa vitseitä oli käsikirjoittajan kynästä. Presidenttiehdokkaaat saivat hyvin vähän puheaikaa. mutta molemmat selvisivät tilanteista.

2 kommenttia

Tosiaan, todella viihdyttävä jakso! Molemmat ehdokkaat onnistuivat ja tuntui, että vakiokasvotkin ylittivät itsensä. :)
  • 2 / 2
  • vuotouutinen
  • 30.1.2012, 0.19
Siinä sen näki, heti kun homo on mukana leikissä, niin huumorikin on hyvää : ) Lissää vaan hommoo tähän valtakuntaan!