Saulin ja Adamin joulu

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006

Eteläisimmän Hämeen kirjeenvaihtajana tiedotan seuraavaa: Pop-tähti Adam Lambert saapui yllättäen Suomeen ja vaikka ulkona vihmoi vettä ja oli lähes säkkipimeää, Adamilla oli tummat lasit. Hän esiintyi päivänpaisteisena lentokentällä. Hän hymyili kaikille. Sauli ei ollut vastassa.

Eteläisimmän Hämeen oma sanomalehti Aamuposti vihjaa tänään, että pariskunta saattaa tulla Hyvinkäälle joulunviettoon. Maassa onkin juuri nyt sopivasti sentti, pari lunta ja maisema on jouluinen. Suomen vävypoika on seurustellut vuoden ajan ex-Big-Brother-tähden, Sauli Koskisen kanssa, ja Saulin isä ja sisarukset asuvat yhä Hyvinkäällä.

Pariskunnasta tiedetään sen verran, että he tapasivat ensimmäisen kerran Lambertin Suomen konsertin yhteydessä vuosi sitten. Sen jälkeen heidät on nähty yhdessä milloin Disneylandissa, milloin Bora Bora –saarella. Heidät on jollain nettisivulla äänestetty maailman ihanimmaksi julkkispariksi.

Sauli on nyt 26-vuotias. Hän aloitti aikoinaan koulunsa Aseman ala-asteella (näkyy junan ikkunasta) ja kävi sitten Hyvinkään yhteiskoulun. Hän on työskennellyt mm. juontajana, vaatemyyjänä ja isän firmassa. Nykyään hän asuu pääosin Los Angelesissa. Aamupostin toimittaja oli soittanut Saulille ja kysellyt joulun vietosta. Vähän nyrpeänä Sauli oli ihmetellyt, mistä hänen numeronsa on peräisin. Se on siltä ajalta, kun Sauli ei vielä ollut kuuluisuus.,

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Adam on 29-vuotias ja hän sijoittui toiseksi American Idol –kisassa 2009. Sauli oli Suomessa Big Brother -voittaja vuonna 2007. Adamilla menee laulajana hyvin. Hänen esikoisalbumiaan on myyty 1,2 miljoonaa. Seuraava albumi tulee 2012 maaliskuussa, ja siinä on Aamupostin mukaan yksi homoavioliitosta kertova kappale.

Me kaikki eteläisimmän Hämeen (Aleksis Kiven käyttämä termi) ihmiset toivotamme kaukaiset vieraat tervetulleiksi. Ehkä nähdään Sveitsin lenkkipoluilla joulunpyhinä.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!