Poliisi on edennyt Töölön surman tutkimuksissa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Ranneliike net

Helsingin Töölössä sijaitsevasta asunnosta löytyi myöhään sunnuntai-iltana 13.4. miehen ruumis, joka oli virunut siellä yli kaksi viikkoa. Rikospoliisi pitää Päivärinnankatu 7:ssä tehtyä tapausta henkirikoksena.

Surmattu mies on 38-vuotias tarjoilija Juha Nybacka, jonka liikkeistä tapahtumaa ennen poliisi kaipaa nyt tietoja. Nybacka surmattiin todennäköisesti lauantaina aamuyöllä tai aamulla 29. maaliskuuta. Surmatapaa poliisi ei kerro, jotta tutkimuksista saataisiin mahdollisimman värittymättömiä vihjeitä.

Surmaa edeltävänä iltana eli perjantaina 28. päivä Nybacka oli ollut Katajanokalla ravintola Sipulissa, josta hän oli lähtenyt läheiseen hotelli-ravintola Marinan aulabaariin. Sieltä hän oli puolenyön aikaan poistunut ilmeisesti yksin yökerho Herculekseen Lönnrotinkadulle.

Nyt pidetään todennäköisenä, että 38-vuotias tarjoilija lähti tuntemattoman miehen seurassa taksilla hotelli Marskin edessä olevalta tolpalta surmayönä noin kello puoli kolmen aikaan lauantaina maaliskuun 29. päivä. Taksi oli hopeanharmaa farmari-Mercedes.

Poliisi kaipaa kaikkia mahdollisia vähäisiäkin tietoja Juha Nybackan ystäviltä, tuttavilta ja havaintoja hänen liikkeistään maaliskuun lopulla. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Havainnot voi kertoa Helsingissä virka-aikana numeroon 189 5323 taikka 189 5308. Virka-ajan ulkopuolella Pasilan poliisitalon päivystys ottaa puheluita vastaan numerossa 189 4240.

Helsingin Sanomien artikkeli tapahtuneesta:
www.helsinginsanomat.fi/arkisto/juttu.asp?id=20030416KA4
www.helsinginsanomat.fi/uutiset/juttu.asp?id=20030424KA7

Iltasanomien artikkelissa on mukana myös kuva:
www.iltasanomat.fi/arkisto/uutinen.asp?id=541318

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!