Surukirja professori Kari S. Tikan muistolle

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Toimitus Ranneliike ry

Seta ja Seta-säätiö asettavat esille surukirjan professori Kari S. Tikan muiston kunnioittamiseksi.

Kari S. Tikkaa kohdannut surmatyö on koskettanut syvästi Setan ja Seta-säätiön edustamaa yhteisöä. Kari S. Tikka nautti laajaa arvostusta sekä oman alansa asiantuntijana että avoimena ja sydämellisenä ihmisenä.

Surukirjaan voi jättää jäähyväiset perjantaista klo 10.30:stä lähtien.

Kirja on esillä perjantaista 2.6. lauantaihin 10.6. Helsingissä ravintola dtm:n kahvilassa, Iso Roobertinkatu 28. Kahvila avautuu maanantaista lauantaihin klo 9 ja sunnuntaisin klo 12. Surukirja on esillä päivittäin klo 22:een asti.

Ne, joilla ei ole mahdollisuutta tulla paikanpäälle kirjoittamaan surukirjaa, voivat jättää tervehdyksensä myös juuri avaamamme sähköisen surukirjan kautta. Sähköinen surukirja löytyy osoitteesta www.dtm.fi/muistokirja. Sinne tulleet kirjoitukset hyväksytään ennen julkaisemista. Kaikki julkaistut surunvalitteluviestit liitetään osaksi surukirjaa sen sulkeuduttua 10.6.2006.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

---

Finanssioikeuden professori Kari S. Tikka löydettiin menehtyneenä Helsingin Punavuorenkadulla sijaitsevasta asunnostaan varhain sunnuntaina (28.5.). Poliisin mukaan Tikka nähtiin viimeksi torstaiyönä hieman ennen neljää Ravintola dtm:n edustalla, Isolla Roobertinkadulla. Hän poistui silloin ravintolasta 19- ja 23-vuotiaiden miesten seurassa.

Poliisi on pidättänyt kaksi ulkomaalaistaustaista miestä murhasta epäiltynä ja esittää näitä vangittavaksi. Nuorempaa miehistä on kuulusteltu. parivaljakko otettiin kiinni itähelsinkiläisestä asunnosta sunnuntai-iltana. Poliisi pääsi miesten jäljille valvontakameran kuvien avulla. Isolla Roobertinkadulla on useita valvontakameroita, sillä kadulla sijaitsee mm. pankki.

Tikan kuolinajaksi on arvioitu torstain aamupäivä.

Poliisi pyytää miehistä tai muusta asiaan liittyvästä tietäviä ottamaan yhteyttä väkivaltarikosyksikköön numeroon (09) 189 5319 tai virka-ajan ulkopuolella (09) 189 4002.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!