Maltan suurimmat puolueet ovat parisuhdelain kannalla

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Maltan Työväenpuolueen ilmoitettua tukevansa samaa sukupuolta olevien henkilöiden välisten suhteiden virallistamista myös maan suurin puolue Kansallinen puolue kertoi kannattavansa parisuhdelakia.

Maltan homoseksuaaliset parit voivat solmia keskenään virallisen parisuhteen tulevana vuonna, jos maan kahden suurimman puolueen kannat muuttuvat parisuhdelaiksi.

Vain viisi kuukautta sen jälkeen, kun Maltalla hyväksyttiin kansanäänestyksessä mahdollisuus avíoeroon, maan kaksi tärkeintä puoluetta ovat kertoneet suhtautuvansa myönteisesti homoparien tunnustamiseen virallisesti.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Maltan Työväenpuolue kertoi äskettäin suhtautuvansa myönteisesti homoseksuaalien parisuhdelakiin, joka takaisi homopareille samankaltaiset oikeudet kuin avioliitossa eläville, vaikkakin eriarvoisina. Maan tärkein puolue Kansallinen puolue on samaa mieltä Työväenpuolueen kanssa. Puolueen pääsihteeri Paul Borg Olivier kertoi maan lehdistölle, etteivät viranomaiset enää voi jatkaa kansanosan oikeuksien torjumista seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Universo Gay (Epanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!