Kansallisteatteri löysi kultamunan, Pirkko Saision näytelmän HOMO!

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Juhani Viherlahti

Pirkko Saision käsikirjoittama HOMO! menee jatkuvasti täysille katsomoille.

Kansallisteatterin lipunmyynti ilmoitti tänään, että he myyvät parhaillaan lippuja maaliskuun lopulle. Sitä aikaisemmaksi paikkoja on vaikeaa saada. Vain hajapaikkoja on tarjolla. Peruutuspaikkoja saattaa tulla myyntiin. Loppukevään näytökset huhtikuusta alkaen tulevat myyntiin kohtapuolin. Vaikuttaa siltä, että Kansallisteatteri on löytänyt päänäyttämölleen varsinaisen suosikkinäytelmän.

**********

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tämän illan esitys oli myös loppuunmyyty. Yleisö oli ensi-iltaan verrattuna aivan erilaista ja innostus osoitettiin kunnolla vasta loppuaplodeissa. Merkille pantavaa oli se, että yleisössä oli huomattava määrä nuoria 20-30-vuotiaita, niin miehiä kuin naisiakin.

HOMO! kesti hyvin toisenkin katsomisen. Käsikirjoitusta ei oltu muutettu. Näyttelijätyön sujuvuus ja luontevuus oli selvästi lisääntynyt. Miesnäyttelijöiden keskeinen intiimikin läheisyys oli nyt ensi-iltaan verrattuna rennompaa ja vapautuneempaa. Olin näkevinäni jopa miesten keskeisiä suudelmia mojovasti suoraan suulle. Yleisvaikutelmana oli se, että tämä esitys oli jo oikeasti homonoloisempi kuin ensi-illassa.

Kuvat Kansallisteatteri. Kuvaaja Laura Malmivaara.

Ensi-illasta uutinen ranneliike.netissä

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!