Ex-homo on myöntänyt, ettei homo koskaan muutu heteroksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 1

Erään yhdysvaltalaisen, seksuaalisen suuntautumisen vaihtamista puolustavan järjestön entinen puheenjohtaja John Smid on televisiolle myöntämässään haastatellut myöntänyt, ettei ole koskaan tutustunut yhteenkään mieheen, joka olisi muuttunut homosta heteroksi. Ex-puheenjohtaja on pyytänyt anteeksi niiltä nuorukaisilta, jotka joutuivat kärsimään järjestön suosittelemista menetelmistä.

Yhdysvaltalaisen järjestön ”Love in Action” entinen puheenjohtaja John Smid on MSNBC-televisiokanavan ”Hardball”-ohjelmassa esiintyessään tuominnut menetelmät, joita hänen johtamansa järjestö käytti yrittäessään ”muuttaa” ihmisten seksuaalista suuntautumista.

”Love in Action”-järjestö mainosti vuosikymmenten ajan ajatusta, että kuka tahansa homoseksuaalinen ihminen voisi ”lakata olemasta sellainen” uskomalla oletettuun jumalaan, liittymällä järjestön jäseneksi, luopumalla homoseksuaalisista suhteistaan, tukahduttamalla seksuaalisuutensa ja korvaamalla sen valeheteroseksuaalisuudella.

John Smid, joka johti järjestöä vuoteen 2008, on tuominnut johtamansa järjestön menetelmät ja kertoo, ettei koskaan ole lakannut olemasta homoseksuaali, eikä ole koko elämänsä aikana tuntenut yhtään henkilöä, joka on pystynyt lakkaamaan olemasta homoseksuaali, vastoin valheellisia mainoksia, joita järjestö hänen puheenjohtajakaudellaan levitteli asiakkaiden houkuttelemiseksi.

Smid on MSNBC-televisiokanavan ohjelmassa kertonut, että on homoja, jotka ovat onnistuneet muuttamaan elämäänsä vakuuttavalla tavalla uskomalla Jeesuksen. Hän on kuullut kertomuksen toisensa perään homoseksuaalisten miesten ja naisten kokemista muutoksista heidän löydettyään Jumalan armon.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

”Mutta valitettavasti tämä muutos ei täytä useimpien kristittyjen odotuksia. Haluan myös toistaa, että homoseksuaalien suuri enemmistö ei ole onnistunut muuttamaan seksuaalista suuntautumistaan. Tosi asiassa en ole koskaan tutustunut mieheen, joka olisi muuttunut homoseksuaalista heteroseksuaaliksi.”

Entinen puheenjohtaja pyysi viime vuonna anteeksi sitä vahinkoa, jonka hänen järjestönsä on aiheuttanut useille USA:n nuorille homoseksuaaleille, jotka yhteiskunnan ennakkoluulojen tai vanhempien homofobian takia ovat katsoneet olevansa pakotettuja kääntymään järjestön puoleen. Vaarallinen ja epärehellinen terapia, jonka väitetään muuttavan synnynnäistä seksuaalisuutta, on horjuttanut heidän tunne-elämäänsä.

Yksi näistä nuorista oli Zach Stark, 16-vuotias nuorukainen, joka kirjoitti artikkelin MySpaceen kertoen, miten hänen vanhempansa olivat pakottaneet hänet liittymään järjestöön ja niistä psyykkisistä vahingoista, joita se hänelle aiheutti.

Universo Gay (Espanja)

1 kommenttia

  • 1 / 1
  • Hannu, Tre
  • 23.10.2011, 20.32
Tätä totuutta eivät Suomen kiihkouskovaiset ja heidän homovihajärjestönsä Luther-säätiöstä Kansanlähetykseen eivätkä heidän puoskarijärjestönsä tietenkään halua hyväksyä. Niiltä katoaisi silloin mahdollisuus alistaa, syyllistää, synnillistää, solvata ja ennen kaikkea kerätä rahaa alistamiltaan homoilta. On täysin selvää, että esimerkiksi Aslan on pelkkä homojen rahoja himoitseva täysin vastuuton järjestö, jonka ns. eheytystoiminta perustuu valheisiin.

Kansanlähetyksen nuortenlehti Nuotta, joka on tullut tunnetuksi homovihasta, jatkaa samalla linjalla. Sen "asiantuntijat" kertovat nuorille, että "Homoseksuaalisuus on varhain syntynyt kehityshäiriö. Nuoren ihmisen, joka kokee homoseksuaalisia tunteita, pitäisi löytää sielunhoitajaksi tai terapeutiksi vanhempi henkilö, joka voisi auttaa häntä elämään reilusti omaa sukupuoltaan. Mäkelän (toinen "asiantuntijoista") mukaan on harvinaista, että homoseksuaalit löytäisivät syvällä tasolla olevan tyydytyksen toisesta homoseksuaalista" ja muita valheita.

http://www.nuotta.com/homoseksuaalisuus/raimo-makela-ja-erkki-koskenniemi-puhuvat-homoseksuaalisuudesta
---
USA:n presidenttityrkykäs Herman Cain toisti jälleen julkisuudessa, että homous on valinta. Homoaktivisti Dan Savage kutsui Cainin luokseen todistamaan väitteensä eli housut pois ja niin edelleen:

http://www.advocate.com/News/Daily_News/2011/10/21/Dan_Savage_To_Herman_Cain_Prove_Being_Gay_Is_A_Choice/