Ex-homo on myöntänyt, ettei homo koskaan muutu heteroksi (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • Hannu, Tre
  • 23.10.2011 20:32
Tätä totuutta eivät Suomen kiihkouskovaiset ja heidän homovihajärjestönsä Luther-säätiöstä Kansanlähetykseen eivätkä heidän puoskarijärjestönsä tietenkään halua hyväksyä. Niiltä katoaisi silloin mahdollisuus alistaa, syyllistää, synnillistää, solvata ja ennen kaikkea kerätä rahaa alistamiltaan homoilta. On täysin selvää, että esimerkiksi Aslan on pelkkä homojen rahoja himoitseva täysin vastuuton järjestö, jonka ns. eheytystoiminta perustuu valheisiin.

Kansanlähetyksen nuortenlehti Nuotta, joka on tullut tunnetuksi homovihasta, jatkaa samalla linjalla. Sen "asiantuntijat" kertovat nuorille, että "Homoseksuaalisuus on varhain syntynyt kehityshäiriö. Nuoren ihmisen, joka kokee homoseksuaalisia tunteita, pitäisi löytää sielunhoitajaksi tai terapeutiksi vanhempi henkilö, joka voisi auttaa häntä elämään reilusti omaa sukupuoltaan. Mäkelän (toinen "asiantuntijoista") mukaan on harvinaista, että homoseksuaalit löytäisivät syvällä tasolla olevan tyydytyksen toisesta homoseksuaalista" ja muita valheita.

http://www.nuotta.com/homoseksuaalisuus/raimo-makela-ja-erkki-koskenniemi-puhuvat-homoseksuaalisuudesta
---
USA:n presidenttityrkykäs Herman Cain toisti jälleen julkisuudessa, että homous on valinta. Homoaktivisti Dan Savage kutsui Cainin luokseen todistamaan väitteensä eli housut pois ja niin edelleen:

http://www.advocate.com/News/Daily_News/2011/10/21/Dan_Savage_To_Herman_Cain_Prove_Being_Gay_Is_A_Choice/