Hesarin Nyt-liite esittelee Kallion karhuja

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 1

Karhuhomot ovat metrokuskeja, graafikoita, ohjelmoijia. He käyvät Harjun saunassa ja Siltasen brunssilla. He istuvat usein myös Nalle Pubissa. Karhupuiston ympäristö on todellinen karhukeskittymä. Kesällä Lippakioski, talvella Kulmakahvio.

Karhuliike alkoi 1980-luvulla. Siinä ihannoitiin isokokoisia, parrakkaita ja kaljuja. Ikääkin sai olla. Karhua viehättävät miehen näköisen miehet. Karhuporukassa ei olla turhantärkeitä. Bear with Us –yhteisö on toiminut n. kaksi vuotta. On ollut saunailtoja, piknikkejä ja tanssibileitä. Viime kesänä käytiin karhulinnassa Korkeasaaressa tapaamassa hengenheimolaisia. Karhumyssyt ovat itseommeltuja.

Kesällä oli Bears on Board –risteily ja ensi viikon perjantaina alkaa K23:ssa Stroke-klubi. DTM:ssä karhu saaattoi kuulla: ”Sä et kuulu tänne” tai ”Sedät on nyt tulleet väärään paikkaan”. Karhujen omissa tapaamisissa saa olla mitä on. Vatsaakin saa olla – ja harteikkuutta.

Heteromiehistä plus-listalle ovat päässeet Aleksi Herlevi, Paavo Arhinmäki, Paleface ja Idols-Martti. Teuvo Hakkarainenkin on jotenkin karhumainen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Myönteinen juttu.