Regnbågshelgen 2011: Keskusteleva päivä Luckanissa

  • Uutinen
  • Pride
  • vaeltaja2006

Suomenruotsalainen sateenkaariviikonloppu alkaa klo 10.15 avauspuheilla ja sen jälkeen paneelikeskustelulla. Teemana ovat mieltä kiehtovat "Killars roller" eli homomiesten erilaiset roolit. Yksi on nahkamies, toinen neiti, kolmas karhu, neljäs kyltymätön seksihurjastelija, jne.

Klo 12 esiintyy Ardeshir Bibakabadi Göteborgista. Häntä sanotaan Ruotsin ainoaksi avoimesti homoksi muslimiksi. Hän vetää Homan-nimistä järjestöä, joka taistelee mm. kunniaväkivaltaa vastaan. Ardeshir tietää, miten nuoria homo-muslimimiehiä pakotetaan takaisin vanhempiensa kotimaihin hakemaan aviopuolisoa tai eheytymään tiukasti johdetuissa koraanikouluissa.

Lounastauon jälkeen klo 14 puheenaiheena on itäinen Eurooppa ja sen homoviha. Paneelissa on mm. latvialainen, mutta ruotsissa pitkään elänyt Linda Freimane, joka on Latvian homojärjestön puheenjohtaja ja ILGA Europen hallituksessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

(Tapahtumapaikkana Luckan Simonkatu 8)


Klo 21 alkaa Jenny Woossa iltajuhla. Siellä jaetaan Guldankan -palkinto. Tämän kunniapalkinnon saa ihminen, joka on vuoden aikana merkittävällä ja positiivisella tavalla vaikuttanut HLBTI-ihmisten elämään tai ollut merkittävästi näkyvissä.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!