Quebec on käynnistänyt ohjelman maakunnan homovanhuksia varten

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Kanadalaisen Quebecin viranomaiset ovat päättäneet levittää maakunnan vanhainkodeissa työskenteleviä sosiaalityöntekijöitä varten tarkoitettuja esitteitä. Näissä kerrotaan eri keinoista, joilla sateenkaariväestön kolmas ikäpolvi ei joudu syrjinnän kohteeksi.

Quebecin terveysjärjestöt ovat yhdessä maakuntahallituksen kanssa levittäneet esitteitä, jotka on suunnattu maakunnan vanhainkodeissa työskenteleville sosiaalityöntekijöille. Esitteissä vanhusten hoidosta vastaavia henkilöitä opastetaan käsittelemään tilanteita, joissa vanhat homoseksuaalit, biseksuaalit ja transsukupuoliset joutuvat muiden vanhainkotien asukkaiden syrjinnän kohteiksi.

Laurent Makkachenson, joka johtaa yhtä ohjelmaan osallistuneista järjestöistä, on selittänyt ”ensimmäisen homo- ja lesbosukupolven saavuttaneen vanhuusiän, minkä vuoksi on täytynyt keksiä keinoja syrjinnän välttämiseksi. Se on mahdotonta ilman apua.” Ohjelma on voitu toteuttaa Kanadan perheasioiden ministeriön antaman 400000 dollarin avustuksen turvin.

Universo Gay (Espanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!