Behring Breivik kävi Oslon Pridessä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2


Norska Dagbladet kertoo, että Breivikin tuttavat näkivät hänet vuonna 2004 tanssimassa yhdessä Oslon Priden paraatiautossa. Lapsuudenystävät miettivät silloin: Onko hän homo? Hänhän aina kehui naisystävillään. Yksi lapsuudenystävä sanoo: "Emme koskaan tavanneet ainoatkaan hänen naisystävistään. Hänellä ei tietääksemme koskaan ole ollut naisystävää".

Artikkelissa kuvataan Breivik kilttinä ja ujona avioerolapsena. Koulussa keskiasteen jälkeen hänellä alkoi olla sopeutumisongelmia. Hän alkoi käydä kuntosalilla ja seurustella koulun häiriköiden kanssa. Jotkut ystävät kertovat, että hän alkoi käyttää anabolisia ja kävi plastiikkakirurgiassa. Hänt kuvataan pedanttina ja hän kehuskeli rahoillaan.

Lehdessä haasstateltiin myös kliinisen psykologina professoria, joka arvioi Breivikin äärimmäisen narsistiseksi persoonaksi. Sellainen ihminen kokee itsensä erityisenä ja ainutlaatuisena. Mutta on oltava varovainen, kun arvioi sellaisen ihmisen persoonaa, jota ei ole itse tavannut.

Haastateltava arvioi, että feminiinen käyttäytyminen voi olla yhteydessä siihen, että Breivik on asunut elämänsä yhdessä äidin ja sisaren kanssa. Breivik manifestissaan vastusti tasa-arvoa ja homojen vihkimistä kirkossa.

(lähde: QX)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

http://www.dagbladet.no/2011/07/25/nyheter/innenriks/terror/terrorangrepet/anders_behring_breivik/17441807/

http://www.dagbladet.no/2011/07/27/nyheter/utoya/massedrap/innenriks/17459033/

2 kommenttia

"Hänellä ei tietääksemme koskaan ole ollut naisystävää"."
"Breivikin äärimmäisen narsistiseksi persoonaksi."
Tuommoinen äärimmäisen narsistinen persoona tuskin on mikään helpoin kumppani, kai tommoinen narsisti haluaa partnerinsa olevan koti- ja seksiorjan yhdistelmä. Vaikea kuvitella nykyajan Pohjoismaista löytyvän naisia, jotka moiseen alistuvat.
Mutta mutta: Miten "feminiininen käyttäytyminen" liittyy mihinkään muuhun tässä jutussa? Mistä se tuli? Miksi?