Chilen hallitus toivoo rekisteröityjä parisuhteita

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Kaksi Chilen hallituksen jäsentä on vakuuttanut sateenkaarijärjestölle Fundación Iguales ja Movimiento de Integración y Liberación Homosexual (Movilh) hallituksen toimivan niin, että nykyisen vaalikauden aikana saadaan aikaan laki rekisteröidyistä parisuhteista homoille.

Kahden chileläisen sateenkaarijärjestön edustajaa on tapaamisessaan Chilen hallituksen jäsenten Andrés Chadwickin ja Maria Luisa Brahnin kanssa saanut keskustella homojen rekisteröidyistä parisuhteista.

Hallituksen jäsenet vahvistivat Chilen hallituksen tekevän töitä sen eteen, että nykyisen vaalikauden aikana hyväksytään laki rekisteröidyistä parisuhteista. Kokoukseen osallistuneet sateenkaarijärjestöt muistuttivat, että vaikka ensi askeleena ovat rekisteröidyt parisuhteet, niin kansalaisten tasa-arvo on tulevaisuudessa taattava tasa-arvoisen avioliittolain avulla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Movilh antoi kokouksen jälkeen arvoa sille, että ”hallitus kuuntelee myös meidän ehdotuksiamme yhtä hyvin kuin eri puolueiden edustajien tekemiä. Tämä osoittaa, että hallituksella on halua edetä asiassa.”

Universo Gay (Espanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!