´Homobarbaarit´ iskivät Bachmannin klinikalle vaatien hänen lupaamaansa rankaisua

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 1

"Homobarbaareiksi" sonnustautunut ryhmä iski herra Bachmannin kristilliselle klinikalle vaatien Bachmannia paikalle "antamaan homoille lupaamaansa kuritusta".

Marcus Bachmann ilmoitti radiohaastattelussa viime vuonna, että homot ovat barbaareja, jotka tarvitsevat ohjausta ja rankaisua. Kun haastattelu esitettiin äskettäin uudelleen Bachmann väitti, että nauhaa oli käsitelty, eikä hän ole sellaista tarkoittanut. Radioasema kaivoi lopulta alkuperäisen nauhoituksen esille, jossa on mm. videokuva haastattelijasta studiossa. Bachmann jäi siis kiinni valehtelusta.

"Homobarbaarit" iskivät Bachmannin klinikalle vaatien luvattua rankaisua. Bachmann ei ollut paikalla. Vastaanottovirkailija kehotti ryhmää poistumaan. Ryhmä toisti iskulausetta "You can't pray away the gay, baby, I was born this way!" elikkä "homous ei rukoilemalla poistu, olen syntynyt tällaiseksi". Homotyylikkääseen tapaan vastaanottotilaan viskeltiin kultakimalletta täytekakun sijaan. Vastaavia kultakimalleiskuja on tehty muutamille muillekin homokielteisille poliitikoille.

Uutinen ja kahden minuutin video iskusta löytyy alla olevasta linkistä.

Marcus Bachmann on presidenttikandidaatti Michele Bachmannin puoliso/aviomies/elämänkumppani (valitse sopivin). He molemmat ovat esittäneet voimakkaan kielteisiä kannanottoja homoja kohtaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lähde: Advocate

Advocate-lehden uutinen iskusta Bachmannin klinikalle

1 kommenttia

Tässä on tyyliä!!!! 10 points 4 d "barbars" hahahaha... Voin kuvitella tilanteen elävästi... Eli Vachmann oli poistunut takaovesta?? lol...